Alles is keurig geleverd en snel!

Alles is keurig geleverd en snel!

Prima en snel.

Ik moest nog wel even de strijkbout erover halen, waarschijnlijk lang in de handige kledingzak gezeten. Maar voor dat geld is het werkelijk een prachtig kostuum!

Super snel gelverd

Kind helemaal blij, pak maat 164 past goed voor een 10 jarige.

Wat een supersnelle service!!

Snel leveren

Ik ben tevreden dat mijn bestelling snel geleverd werd

Precies als verwacht, super snel geleverd

Super snelle en correcte levering.

Een zekere aanrader!

Enorme snelle service en duidelijke site!

Slechte kwaliteit

Ik had het pak voor m'n zoontje van 3 gekocht voor Halloween. Voor de prijs (bijna €40) had ik (misschien onterecht) een hoge verwachting van dit vleermuizenpak. Het was een dunne stof wat opzich niet eens zo heel erg is maar een beetje een flubberstof. De vleugels die erbij zaten waren dun en slap en het hoofddeksel zat heeeeel erg vreemd, heel lelijk genaaid ook waardoor het heel raar zat, het kwam halverwege mijn kind z'n hoofdje ook zat en ik had de indruk dat deze vastzat aan het pak maar dat hoofddeksel zat er dus los bij. Anyway, genoeg reden om deze weer lekker retour te sturen.

heel goed

Eén artikel was niet in orde. De mail daarover werd direct beantwoord en het geld werd diezelfde dag teruggeoekt. Klasse.

Super snel en mooi

Zeer snel bezorgd. Kwaliteit is prima. Maat was in orde

Snelle levering !

Na gezocht te hebben naar mijn kostuum ben ik tevreden over de kwaliteit en levering.

Ik wist niet dat er een website was waar je zo veel verschillende soorten feestkleding kan bestellen! Hier kom ik vaker terug. Overzichtelijke site, betalen ging makkelijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden per mail!

Snelle correcte levering

De spullen werden keurig op tijd geleverd en de kwaliteit van de geleverde producten is ook goed. Ik kan deze winkel aanbevelen

Snelle maar onvolledige bestelling

Mijn pakket werd niet volledig geleverd, maar werd gecompenseerd met een vergoeding.

Aanrader !

ZEER SNELLE levering

In 24u was het pakje er! Kwaliteit bij verkleedkledij is altijd wat minder maar de prijs-kwaliteitverhouding is bij deze veel beter als bij de meesten. Zeker aan te raden!

Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit zoals voorgesteld op de site. Ziet er zeer goed uit. Hoede. Prijs kwaliteit verhouding

Supersnelle levering en tegek kostuum

Snelle en vlotte handeling

Eerste keer met feestwinkel en ik ga zeker nog aankopen doen bij hun. Snelle en vlotte handeling via hun site en tijdig geleverd zoals aangegeven. Dank U !

Snelle levering en goed verpakt!

Super snelle levering!

Kreeg heel snel alle mailtjes binnen, track en race code was super snel binnen en het pakketje was binnen 24 uur geleverd!

Vlotte service en kleding van kwaliteit

Al meerdere keren verkleed-kleding of attributen besteld bij FeestwinkelXL.nl en enkele positieve ervaring. Groot aanbod online, beste wel kwalitatief en correcte weergave van de items online en super snelle levering. Meestal dag later al. Nu voor het allereerst iets geretourneerd (wegens niet juiste maat)maar vertrouw er ook op dat het goed gaat. Prima bedrijf.

Snel geleverd!!

Snel geleverd, netjes verpakt en een zeer leuke Dirndl van mooie kwaliteit!!

Super geregeld

Afspraken prima en netjes verpakt

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW