Snelle levering en degelijk materiaal

Alles was tiptop in orde. En heel snel geleverd.

Leuke betaalbare kleding voor een leuke prijs Snelle levering

Lekker snel en compleet geleverd

Netjes volgens afspraak Daar hou ik van

Binnen een etmaal had ik het bestelde product in huis.

Snelle levering en producten zoals verwacht!

Erg snel thuisbezorgd bijna alles helemaal zoals verwacht. 2 kleine puntjes: De nonnen jurk heb ik besteld in maat 44-46 alleen de riem paste zelfs mijn zusje met maatje 38 niet. Deze was veelste klein. Er zat een kleine ladder in een van de kniekousen. Heb ze nog niet aangehad dus helaas al zo binnengekomen. De jurken zelf waren perfect en super snel geleverd! :)

Mooi, kwaliteit, correcte prijs, snelle levering

Goede kwaliteit, uiterst snelle levering (ik was, zoals zo vaak, laat met het plaatsen van de bestelling maar alles is tijdig in orde gekomen), Prijs is in evenwicht met de kwaliteit! Klein aandachtspunt, desondanks er op de afbeelding een hoofddeksel en een tasje weergegeven wordt, en er in de beschrijving expliciet naar dit tasje verwezen wordt, maken deze geen deel uit van het aangeboden pakket. (dit hadden wij foutief begrepen) Maar al bij al zeker een aanrader!

alles keurig op tijd.

alles op tijd en netjes verpakt. keurig gewoon.

Kostuums zijn zoals op de foto

De kostuums en accessoires zijn zoals je kan verwachten dus geen teleurstellingen.

I liked it

I liked a lot my custom. I took XL size and totally works. The fabric has a good quality for a custom. I received my package in the next day after a bought.

Beste online shop ervaring ooit

Donderdagavond 22:15 besteld en vrijdag 9:06 door post.nl bezorgd.! En de outfit was echt supergaaf, zat goed en precies zoals op de foto’s

Leuke kostuum en snel afgeleverd. Goede service

Snelle levering en veel keus

Ik ben zeer verrast over de leuke en niet al te dure kleding en spullen

Heksje

Mooi pakje. Super goeie prijs

Perfect en snelle levering

Artikelen precies zoals omschreven en afgebeeld op de foto

Snelle levering, netjes verpakt

Ik won best dressed

Leuk kostuum, snel geleverd!

Snel geleverd, gewoon goed

We bestelden een haloween pakje. Kort erna kregen we een mail dat deze niet meer voorradig was. Je kreeg heel veel keuzes betreft je bestelling. Annuleren en geld terug, wachten, iets anders in de plaats,... Wij kozen om te wachten en moesten een uiterste datum kiezen dat we het pakje nodig hadden. We kregen het nog voor die datum. Top service en goeie opvolging

Snelle levering, mooie kwaliteit.

Mijn product snel ontvangen en precies zo als afgebeeld. Ben erg tevreden

Mooie spullen en snel geleverd

Goed bedrijf

Goede en snelle levering

Super snelle levering een een goede prijs kwaliteit.

Feest product voor feestelijke prijs!

Als je onverwacht naar een Halloween feest gaat maar geen kostuum hebt kun je prima hier bestellen! Het is snel binnen, goed verpakt en niet te duur. Ik leg het alvast in de kast voor volgend jaar! Top!

Levering

Super service, vlugge levering. Totaal niks op aan te merken. In de toekomst misschien werken met een kialapunt want, het leveren met Post.nl is een minder positief verhaal. Jullie zijn top.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW