héél goed, correct en snel

snel gekozen, vlug gestelt en vlot geleverd

Prima service en snel

Goede service en snelle bezorging zou 9 dagen duren en was er al na 2 dagen!! top!!!!!!!!!!

Perfecte levering en artikels

Levering netjes op tijd, maten van de kostuums waren perfect en de kwaliteit was meer dan oke! Tweede keer hier besteld, zeker niet de laatste keer!

Alles klopt

Kwam binnen 1 dag binnen, zoals aangegeven. Maat klopt. Product is precies zoals omschreven. Niks mis met de verpakking en het product. Ook niks mis met de communicatie. Ik heb niks te klagen.

Oktoberfest zag er prima uit. Snelle levering

Een zeer snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Een duidelijk beschrijving van de mate op de site. Een makkelijker manier van betalen en een zeer snelle levering.

Het was heel gemakkelijk om te bestellen. Alles was snel en top geleverd. Heel goed van jullie. Als ik nog iets nodig heb bestel ik zeker nog bij jullie

snel

Ik had er nog niet eerder besteld en was verrast door de snelheid en correctheid van bezorging

Snel en goed

We hebben ‘s avonds besteld en de dag erna was het pakketje er al. Top!

Helemaal tevreden!

Snelle levering en goed product!

Mooi maar breed

De lengte is mooi maar hij is wel veelste breed voor mij

Suuuuuppppersnelle en correcte service

Dankzij Google kwam ik op jullie website terecht. Eerst was ik wat sceptisch, maar na de snelle levering zoals beloofd en de makkelijke manier van retourneren/ruilen was ik overtuigd. Je krijgt ook wat je ziet, geen goedkopere variant. Topwinkel! De volgende bestelling zal niet lang op zich laten wachten

Zo'n héérlijk fout kledingstuk

Snelle reactie en verstrekken van het/de artikelen

Super snelle levering!

Op tijd bezorgt, op het juiste adres bezorgt, netjes ingepakt, juiste artikelen geleverd. Top.

Supersnelle levering

Goede ervaring

Perfecte service!

Snelle levering, top kwaliteit!!

Vreemde verhouding van het kostuum

De verhoudingen met het kostuum en de foto van hun komt niet overeen. Het stuk wat onder de borsten moet eindigen eindigde boven mijn borsten. Het korset zat op mijn borsten en de kraag in mn nek. Oke voor 30€ kon ik niet twijfelen en heb ik het bovenste zelf maar aangepast.

Great

Super snelle levering Niks op aan te merken Is nu de 2de maal dat ik bij jullie bestel In de namiddag bestelling doorgeven en dag later al in huis ! Trouwens ook goede kwaliteit van het product! Blij dat ik jullie vond !

Snel en precies zoals verwacht!

Ik heb een halloweenpak besteld voor mijn zoon. De maten kwamen goed overeen met de website en het pak ziet er precies uit zoals we wilden. Dus wij zijn heel erg blij! En een hele snelle levering.

Super snelle levering!

Zondag besteld en maandagavond in huis! Had nooit verwacht dat het zo snel binnen zou zijn, super top!

Aanrader !!!

Alles de dag nadien mooi ontvangen in 1 pakket. Mijn kostuum en toebehoren perfect zoals omschreven op de website. Top!

Bestelling werd zeer snel bezorgd, is heel netjes verpakt en voldoet volledig aan de gegeven omschrijving! Mijn dochter gaat voor het eerst in haar nog jonge leven (12 jaar) naar een “foute party” op school en dat gaat in deze outfit helemaal geweldig worden!

Tevreden

Pakketje snel geleverd Taille 36-38 net een kleine maat Al de rest ok!

Super overzichtelijke site, snelle bezorging!

Prima materiaal, beter dan mijn verwachting. Snelle levering. Overzichtelijke site en betrouwbaar in betalingswijze.

Top gegaan

Snel ontvangen en zoals op de foto beschreven

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW