Snelle correcte service, zeer gevarieerd aanbod

Voor zowel een jaren 20 als een jaren 70 feest vond ik een zeer ruim aanbod aan kleding en attributen. De website is makkelijk te gebruiken; de artikelen zijn betaalbaar en de kwaliteit is prima. Toen ik een vraag stelde over een maat, kreeg ik snel antwoord. En alles was er binnen 24 uur, zoals beloofd. Top dus!

Mooie Halloween kostuums met een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Mooie Halloween kostuums met een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Altijd het perfecte voor een perfect feest

ruime keuze. snelle levering.

niets op aan te merken

correcte service

Snelle levering. Binnen 1 dag!!

Snelle bezorging + top kwaliteit

Ik heb een aantal accessoires gekocht voor mijn mojo jojo kostuum (powerpuff girls) en deze webshop had alles wat ik nodig had. De witte riem, hersenen, witte panty, plakbaard, smink, pruik en meer. Ze hebben van elk item meerdere opties, dus ik kon exact kopen wat het beste bij mijn outfit past. De prijzen zijn wel hoger dan wat ik ervoor zou willen betalen, maar met de complete shopervaring van deze winkel vind ik het zeker wel waard.

Prima levering, supersnel

Kleding is kwalitatief goed, 1 artikel iets mindere dan verwacht.

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik had niet verwacht dat een verkleedjurkje ook echt netjes zou aansluiten aan mijn lichaam, meestal zijn het vormloze zakken...maar dit jurkje zit echt zoals afgebeeld. Heel erg leuk, hier ga ik heerlijk in feesten

Goede kwaliteit en snelle levering

Super snel

Super snelle service!

Heel erg tevreden over de snelle levering en kwaliteit

Geweldige keuze en direct geleverd !

Leuke outfit, excellente service !

Supersnelle levering

Levering zeer vlot Goede service Helaas valt dat wat wij besteld hadden bijna allemaal te groot! Volgende keer maar maatje kleiner bestellen.

Super leuke outfit.

De outfit paste perfect, doordat je kan inzien wat de maten precies inhoud kan je je niet vergissen. De bezorging was super snel. Dit had ik nodig omdat ik last minute een feestje had.

Mooi pak en ik heb er de show mee gestolen !

Jammer dat de broek wat kort was, maar waarschijnlijk heb ik niet goed op de maten gekeken, toen ik heb besteld.....of het pak was niet berekend op een Bob Marley van 1.90 meter ;)

Super snel geleverd

Groot assortiment en snelle levering

Ik ben super tevreden, Ik heb mijn producten zaterdagavond besteld, maandag werden ze bezorgd. Een groot assortiment dus genoeg keuze.

Leuk, origineel woodstock pak!!

Ik had een groots woodstockfeest. Met mijn jaren 60-70 pak viel ik echt super op! Veel complimenten gekregen… super leuk! Ik zou het zo weer bestellen!

Zeer snelle levering

Was de eerste keer dat ik wat bestelde Ga ik beslist vaker doen zeer tevreden Top

Snelle Levering

Zodra het Halloween geweest is kan ik er echt iets over zeggen tot nu toe ziet het er goed uit

Snel geregeld

De online winkel snel gevonden, snel besteld en op de afgesproken dag bezorgd. Mijn zoon is helemaal blij met Halloween kostuum.

Het is een goede overzichtelijke website en de prijs kwaliteit is perfect. Er is veel keuze en het is snel verzonden. De producten zien er heel netjes uit.

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service!

Goede ervaring

Zoals gezegd op tijd geleverd

Te Leuk bloemig pak!

Voor bepaalde buiten activiteiten van mijn werk zocht ik een pak met bloemetjes en toevallig kwam ik op deze website. wat een keuze! en uiteindelijk vond ik wat ik zocht, eerst een maat te groot, maar met prima service kon ik dit terugsturen.En nu heb ik de juiste maat. Wat een geweldig pak en het zit en staat goed. Gelijk heb ik het aangetrokken bij een werkactiviteit en daardoor trok ik de aandacht die ik wilde hebben: opvallen en een goed gesprek.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW