Heel fijn, had snel contact, had binnen 1 dag een nieuw artikel in de bus en werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Heel netjes gedaan.

Geweldig!

Snelle levering van een onwijs leuk fout bloemetjes jurk! Kijk er naar uit om hem morgenavond te dragen! Bedankt!

Paste goed, optijd geleverd en keurig ingepakt. Ik werd op de hoogte gehouden van wanneer die kwam en had geen stress of hij wel binnen kwam. Ik ga ervan genieten! Schijnt wel door dus wel broekje eronder aan doen.

Toppie

Alles in de avond bestelt en de volgende middag in huis!! Alles zoals op de website is weer gegeven, goede kwaliteit! Dank jullie wel. Astrid

De bestelde producten zijn exact als geadverteerd

Heb voor mijzelf een kostuum en een pak voor mijn zoontje van 3. Beide sets zijn perfect en stellen zeker niet teleur. De snelheid van levering was ook bijzonder. Alles was de volgende dag nog in huis!

Bestellen en inderdaad na 1 dag al geleverd!

Fantastisch produkt; precies zoals op de foto en omschreven! Prima prijs/kwaliteit verhouding!

Top, snelle levering

Snel geleverd en top product! Bedankt!!

Super snelle service

De volgende dag alles netjes verpakt in huis.

Mooi, vrolijk, jurkje

Goede stevige stof wat niet snel kapot gaat. Sluit mooi aan, de ware grootte word er aangegeven. Bloementeelt patroon erg mooi en net even wat anders dan al die andere jurkjes. Oktober fest kan beginnen

Alles prima voor elkaar

Snelle levering, prima produkten

wat een correcte en snelle levering. Keurig verpakt

Via een uitstekende website besteld, keurig en per omgaande bezorgd wat wil je nog meer van digitale bestellingen.

Heel leuk pakje gekregen van een goede kwaliteit. Het pakje was ook nog is super snel geleverd!

Duidelijke site, veel assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding. Hele mooie jas.

Snelle verzending

Tevreden

Snel en makkelijk

Makkelijk te bestellen en een goed overzicht. Levering ging snel en goed te volgen.

Mooi kostuum, afwerking kan beter

Vlotte bestelling en levering. Mooi kostuum. Afwerking kan beter,nl knopen staan te ver van elkaar waardoor pakje openstaat. Kap is te groot, valt over het gezicht.

Snel een blij kind!

In de avond een outfit voor Halloween besteld en al de volgende dag in huis. Hiermee hebben jullie mijn dochter erg blij gemaakt.

Perfect snel en netjes aangeleverd

Prima kwaliteit

De kwaliteit is prima gewoon goed voor de prijs

Prima artikel, voor dat geld! Snelle levering!

Prima artikel, voor deze prijs! We kunnen gaan feesten!

NIETS OP AAN TE MERKEN, GEWOON GEWELDIGE WINKEL!!!

Super, ik ben van Belgie en mijn pakje was de volgende dag al geleverd. TOP WINKEL EN SUPER LEVERING. DANK JULLIE WEL VOOR DEZE SERVICE!

Simpel besteld en snel in huis

Snelle bezorging en bestelling volgens verwachting. Prijs en kwaliteit is prima

Snelle goede levering

Pakket eind van de middag besteld en de volgende dag in huis. snelle service. netjes verpakt en alles is goed aangekomen

You are THE best

Vandaag besteld, morgen in huis. Paste precies en alles was precies zoals omschreven in de reclame. Dankjewel, mijn beste online aankoop OOIT, TOP.

Volgende dag alles ontvangen. Echt een snelle service. Op de website staan de maten ook goed aangegeven. Vond het netjes verpakt was zelfs verbaasd over hoe ik het pakketje ontvangen had. Als ik wat nodig heb koop ik hier zeker nog een keer.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW