Snel, makkelijk en goede kwaliteit!

Een bestelling gedaan via de website; duidelijke bevestiging, toezending info mooi op orde en zelfd aflevering door postNL met een glimlach en een opmerking; een fijn halloween!

snelle levering en goede communicatie

doet wat het beloofd, aanrader

Top assortiment met snelle levering

Ruime keuze aan verschillende soorten producten. In alle soorten en maten. Levering was super snel en goed verlopen. Ik kom zeker terug!

Snelle levering en netjes bezorgt

Het pakketje werd optijd bezorgt zoals op de site stond. Het pakketje was ook goed verpakt.

De maten zijn correct zoals aangegeven op de site. De kwaliteit is super. Het pakket is heel snel geleverd en de artikelen zijn goed verpakt in plastic zodat we ze kunnen ophangen zonder dat ze stof opvangen. Ons feest zal zeker slagen met deze outfits.

Precies zoals op de foto

Snelle levering, klaar voor het feest!

Veel andere sites gaven aan dat het niet op tijd binnen zou komen, maar bij FeestwinkelXL.nl kwam het super snel binnen! Ben er erg tevreden over.

Super snelle levering!

Zoals het erop het plaatje uitziet krijg je ook daadwerkelijk!

Fijne bestelsite, snelle levering en goede kwaliteit!

Overzichtelijk, veel keuze, snel geleverd en goede kwaliteit

Makkelijk sorteren op thema's, veel keuze Helaas paste niet alles, maar retourneren ging soepel

Super snelle levering!

Fijne website! Snelle levering! Ik ben heel blij met mijn aankoop.

Bestelling via Feestwinkel XL.nl is zeer goed bevallen!

Bestellen ging vlot. Ik werd via mail en Track en Trace goed op de hoogte gehouden. Aflevering mooi op afgesproken dag/ tijd. De bestelling, een dirndljurk jurk was helemaal naar wens en paste goed. Ik moest nog wel wat draadjes her en der afknippen en de jurk liet wel af, maar dat mocht de pret niet drukken. Leuke complimenten gehad op het Oktoberfest waar ik de jurk heb gedragen.

Hele goede service

Ik had een jas besteld voor Halloween, helaas bleek deze ruimer te vallen dan verwacht... Dus, retour gestuurd en een maatje kleiner besteld. Maar ook die bleek te ruim. Na contact met de klanten service kreeg ik de mogelijkheid die te ruilen voor een kleinere maat, zonder extra kosten. Let dus goed op de maten, en het feit dat de kosten van retour sturen voor de koper zijn. Dit staat duidelijk aangegeven in de voorwaarden. Uiteindelijk heb ik de goeie maat ontvangen, kwaliteit is prima en ik moet zeggen dat de klanten service heel erg goed is. Aanrader dus!

Duidelijke website en goede afwikkeling van de bestelling.

Hele snelle levering, top!

Prettig dat er een maattabel bij de kleding staat (met hoeveel cm per lichaamsdeel). Kleding met een dag in huis. Dat was heel prettig we hadden het dezelfde avond nodig! Groet Mia

Uitgezocht, besteld, de volgende dag al in huis! Vreselijk veel plezier en lol om/mee gehad

Super netjes en snel.

Alle informatie op de website was heel duidelijk en mijn bestelling is heel snel, maar ook heel netjes gearriveerd.

leuke spullen, goede kwaliteit en supersnel geleverd

vandaag besteld morgen geleverd bestaat nog!! Ik ben er bij mee

Snel en goed

Een snelle service met goed contact. Ik werd zelfs nog gemaild dat er een volgende keer een kortingscode gebruikt kan worden. De kleding was mooi verpakt, allemaal inclusief een eigen hanger. Ook direct op maat gesorteerd waardoor ik dat niet hoefde uit te zoeken. Top dus!

Goeie service en snelle levering

Heel goed!

Echt super leuke en mooie verkleedkleren

Ook snelle levering

Past goed, snel verzonden

Spinnen jurk gekocht in 3xl. Past mij ruim (1.80cm, maat 50/52). Snel geleverd.

Super mooi jurkje maar heb wel een klacht. Op de foto staat een petticoat afgebeeld onder het jurkje. Maar is er niet bij geleverd. Dacht nm dat die er bij aan vast zat maar is niet zo. Heel jammer dit want vind het wel misleidende reclame. Jurk is dus zonder petticoat wat hem juist mooier maakt MET petticoat. Beetje jammer dit.

Kwaliteit en levering is super!

Het verkleedjurkje ziet er top uit, goede kwaliteit en netjes optijd geleverd.

Past perfect

De jurk past direct als gegoten

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW