Snelle levering, kwaliteit minder goed

De levering kwam heel snel wat erg fijn was. Echter kloppen de maten niet helemaal, het valt erg klein. De kwaliteit is ook ontzettend slecht, het gaat snel kapot.

Snelle levering met leuke producten.

Leuke halloween kleding te koop. Sommige artikelen zijn van mindere kwaliteit dan verwacht. Dat is jammer. Deze zijn dan ook wel goedkoper, dus opzich logisch. Er zitten ook veel goede pakjes bij. Die erg mooi staan.

Snel en keurig geleverd

De kleding werd snel en netjes geleverd, prima prijs/kwaliteit

Heel snelle levering De kwaliteit van de ondervest en strik valt een beetje tegen…

Bestelling kwam eerder binnen dan aangegeven. Dus tevreden.

Snelle levering mooie kwaliteit

Zeer tevreden en geld terug garantie.

Snelle levering Product zelfde als omschrijving. Ziet er mooi uit.

Snel en correct.

Prachtig, om 20 voor 12 s avonds besteld en de volgende ochtend om 10.30 uur afgeleverd.

Goede en snelle levering

Duidelijk webshop

Alle producten zijn op tijd toegekomen. Alles was mooi verpakt en in orde.

Top geregeld.

Het pakket kwam keurig op tijd binnen. Netjes verpakt.

De beste

Twee kostuums gekocht alles op tijd binnen keurig mensen goed behandeld.

Enorm te vreden met feestwinkelXL.nl

Mijn ervaring is uitmuntend, na mijn bestelling zag ik dat ik zelf een fout heb gemaakt. Heb een mail gestuurd en deze mensen hebben het netjes voor mij opgelost!! Mijn meiden zijn nu heel blij met hun halloween pak!!

Mooie producten wat er aangeboden wordt. Helaas niet altijd een keuze in maten. Dalmatiërpak past (L) maar maatje groter was beter zeker in de lengte. Snelle verzending en afgeleverd.

De juiste kleding voor een fout feestje!!

De kleding is perfect voor het feestje waar we naartoe gaan. De roze zonnebril maakt het helemaal af, echt top!

Goede en snelle service

Product echt heel snel in huis! Super, want ik had haast :) Product precies zoals omschreven. Top!

Leuk assortiment, snelle levering.

We waren op zoek naar bijpassende kostuums ter aanvulling van onze huidige stock. We vonden een leuk modelletje en hebben het dan ook meteen besteld.

Het pakje is prachtig net zo als de foto’s Maat klopte ook helemaal ! Goeie kwaliteit! Blij mee bedankt

Zeer gebruiksvriendelijk website. Supersnel geleverd!

Prima service en prijs

Snelle bezorging, prima product

Super!!

Super snelle levering en de kwaliteit is ook top! Helemaal blij mee!

Geweldig!

Snel geleverd, goede kwaliteit en precies waar ik naar zocht!

Prima een 8

Prima goed servic

Snel en goede prijs

Prima!!

Snelle service mooie kleding!

Was snel binnen en zit erg mooi! Blij mee.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW