Snelle levering. Netjes verpakt. Toen het kostuum te klein bleek, zonder problemen kunnen retourneren.

Goede service maar de kwaliteit kan beter

Allereerst kan ik zeggen dat de keuze groot is ook was het fijn dat het product snel geleverd kon worden. Wat voor mij de score omlaag haalt is het feit dat pruik een omhoog staand stuk had waar niks aan gedaan kon worden en de broek al gescheurd was binnen de eerste 10 minuten van dragen nog voor ik bij het feest aankwam. Nu was de broek snel genoeg gerepareerd en de pruik was nou eenmaal niet anders maar het waren wel grotere minpunten. In de toekomst iets hogere kwaliteit materiaal en ik ben helemaal tevreden

Snelle levering, veel keus , en dat allemaal voor een betaalbare prijs.

Heel snel geleverd! Mooie blouse blij mee is voor mijn kleindochter zij moet cowgirl zijn in de optocht voor de oranjefeest in Valkenburg ZH met het dorpsfeest Neerlands oudste paardemart!

Slechte kwaliteit voor veel geld wel zeer snelle service

Voor een thema feest wilde wij als cowboys verkleed gaan en in eerste instantie leek de website heel leuk met een ruim assortiment en ook nog eens binnen 24 uur geleverd. Voor meer dan 100 euro aan artikelen besteld. Echter toen het pakket binnen kwam was het een grote teleurstelling. Producten van zeer slechte kwaliteit, product incompleet, product kapot, producten niet in originele verpakking. Ik begrijp eigenlijk niet dat je zo zaken probeert te doen. Vervolgens heb ik er nog wat producten bij besteld om toch nog op tijd een compleet outfit te hebben. Later de ongebruikte spullen retour gestuurd hier moest ik nog eens even extra 5,95 voor betalen voor rotzooi die jullie mij hebben opgestuurd slechte zaak! Het enige voordeel was de snelle levering en de snelle retour betaling. Maar ja als je alles bij elkaar neemt is dat geen voordeel meer. Dus dit eens en nooit meer

Top snelheid

Supersnelle service

Nooit verwacht dat mijn pakje de middag na bestelling al in de bus zou zitten. Zeer tevreden!

Kwalititatief heel mooie feestkleding!

Snelle bezorging van prachtige feestkleding, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Toppers!

Levering niet in orde, zonder problemen direct opgelost. Gratis nieuwe verzending!

Niks past

3 verschillende jurkjes gepast van maat M/38 t/m 42. Geen enkel jurkje paste, alles was te klein. Normaal heb ik maat M.

Top geregeld.

Volgende keer weer bestellen bij jullie.

Gisteren besteld, vandaag al in huis. Levering is top en ziet er precies uit zoals op de foto!

Snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding

Had de bestelling de volgende dag al binnen, en voor de prijs die ik ervoor betaald had, was dit prima kwaliteit!

Kan niet beter!!

S avonds besteld en de volgende middag kon ik het al afhalen bij mijn DHL.punt. Daar had ik voor gekozen, maar kon ook thuis bezorgd worden. Duidelijke communicatie daarover ontvangen via de mail Het pakketje was keurig verpakt in een soort stomerijhoes en zag er netjes uit. Heel tevreden dus!!

Goede,, snelle service

Goede, snelle service

Snel afgeleverd en goed verpakt

Snel EN goed!

Uitstekende website, snelle afhandeling. Via de mail prima op de hoogte gebracht. Jullie beloften waargemaakt!

Netjes verpakt

Netjes verpakt

Super communicatie , artikel zoals op foto

Gebaseerd op revieuws , pasvorm , stretch , jurk zoals afgebeeld , heel mooi

Snel, netjes en goed product. Heel blij mee.

Heel positief .

alles was naar wens en op tijd geleverd.

Het product was zoals ik het wou

Aan te raden voor last minute kostuum

Alles was er heel snel. Ik had s'avonds besteld rond 23u en had mijn pakje de volgende dag rond 18u. Alles was in orde behalve de rok. Hier zaten 2 gaten in, één in de naad van de rok en 1 dat een beetje leek alsof het erin gebrand was zegmaar. Het was maar om één keer aan te doen en had de kleren de dag erop nodig, dus ik vond het niet zo erg maar wel jammer. Maar zoals eerder gezegd was de rest in orde, het zag er uit zoals op de foto en heeft de hele dag op het festival overleeft.

Producten kloppen, snel geleverd, netjes verpakt

Het is met feestkleding altijd even afwachten of het er net zo uit ziet als op de afbeeldingen. FeestwinkelXL.nl heeft het blijkbaar goed voor elkaar, want het was precies wat we ervan hadden verwacht. De gehele bestelling was snel geleverd en keurig verpakt (netjes op een hanger en in hoes).

Top outfit

Alles zat keurig verpakt. Super snelle zending. Kledij van prima kwaliteit!!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW