Snel en goed

Pakket snel verzonden en netjes verpakt. Woensdagmiddag besteld en donderdag overdag afgeleverd. Grote klasse!

Snelle verzending, artikelen als omschreven.

Im lucky that i found this shop. Princess is so beautiful and good quality.

Bestelling snel ontvangen

Artikel is precies zo als verwacht. Had hem besteld voor de zomercarnaval in Rotterdam en waanzinnig veel leuke reacties gekregen.

Vlotte bestelling en snelle levering de dag erna al. Kwaliteit kleding ook heel goed. Hier een zeer tevreden klant!

Snel goedkoop en mooi!

Veel keuze aan goede prijzen, en inderdaad binnen 24 geleverd. Toppie

Super snel en goed geregeld

Snel en simpel Gewoon bestellen en klaar Komt op tijd en de volgende dag Prima geregeld

Het pakketje is zeer snel aangekomen het is idd de volgende dag in huis. Met DHL is het sneller geregeld dan met post nl dat moet ik wel even toegeven. Het duurde met post nl wat langer. ( dagje later) De producten zijn goeie kwalititeit en zien er goed uit. De beschrijvingen van de producten zijn in orde. Ben zeer tevreden

goede service

snelle bestelling

Snelle service en product voldoet aan verwachting

Snelle en tijdige levering. Ik ben heel tevreden.

Niet alles was in orde maar goed opgelost

Ik had voor een playback nummer twee pruiken besteld, waarvan 1 met baard. De plaktape van de baard was waardeloos, liet meteen los en daardoor moest de baard vastgehouden worden. Waardeloos dus. Pruiken waren goed. Na mijn review nam men contact met me op en is het keurig opgelost. Heel netjes

Alles was perfect

Supersnelle service

Het is inderdaad waar: de volgende dag in huis en de maten kloppen zoals aangegeven. Ook de kwaliteit is best aardig. Hier kun je gerust bestellen!

Het was een zeer snelle levering, eenvoudig verpakt, alles netjes in één verpakking.

Goede en snelle service

Snel nog een bestelling gedaan omdat mijn zoon de volgende dag een tiroler pakje nodig had. Levering binnen 24 uur was helemaal top. Helaas viel het pakje wel een beetje klein uit.....mijn advies zou zijn om een maatje groter te bestellen maar dat ligt natuurlijk ook aan het kind. Vind de maatvoering in leeftijd dus niet ideaal. Misschien een tip voor de verkoper.

Snelle service , ik had mijn pakje op 1 dagje tijd

Duidelijke makkelijke website, snelle service , voordelig dus leuk !

Vorige week vrijdag een tiroler pakje besteld. Vorige week zaterdag het pakket ontvangen. Goede en snelle service.

Snelle levering en goede kwaliteit!!

Onze zoon is blij met de aankoop.

Ziet er goed uit

Iets duidelijker of het een shirt, broek of pak is in de titel. En niet kleine letters ergens onderaan. Verder ok.

Geweldig!

Snel geleverd. Past precies. Ons jaren 60 feest kan beginnen. Super bedankt!

Website duidelijk, snelle levering

Website duidelijk, snelle levering

Helaas moest ik mijn bestelling retour sturen, omdat het te groot was. Verder goed afgehandeld.

Vlotte en snelle levering !

Vlotte en snelle levering !

Past pergect.

Coole vest en helm dat iedereen past.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW