Fijn!

Correcte, vlotte levering. Fijn pak, we kunnen weer feesten!

Alles correct en vlot verlopen

's avonds om 19u besteld, de dag nadien om 14u geleverd!

Fantastich

In korte tijd moesten wij een kostuum regelen, en dat kon bij jullie, de levering is zoals gezegd goed , binnen 24 uur. De kostuums zijn heel mooi jullie leveren fantastisch werk

Ik ben nooit zo van gelijk betalen. Maar heb het het opgewaagd. Snelle levering de volgende dag al jn huis zoals het aangegeven is. Me dochtertje vind het heel leuk en gaat een leuke dag tegemoet.

geweldige site

veel aanbiedingen op de site en snelle levering.

Slechte kwalitejt

Ik had de jurk besteld voor een thema feestje, diezelfde avond aangedaan en was niet perse n dansparty dus gw rustig aan gedaan. De jurk zat vrij los dus uitscheuren kon nauwelijks maar toch ik deed m’n arm omhoog en rats uitgescheurd bij m’n arm en later op de avond op nog 3 andere plekken terwijl ik erg rustig en voorzichtig ben geweest met de jurk.

Goede levering, prima pakje

De levering was goed een snel, het pakje was prima zat alleen bij de buik wat raak. Het leek bijna of je hem ook aan kon als je zwanger was.

Prima snelle correcte levering

Makkelijk te bestellen en voldeed aan de beschrijving

Perfecte service

Snel en vlotte levering.

snelle, goede service

artikelen voldoen. beeld van de maat was enigszins onduidelijk, viel groter uit dan verwacht, maar op zich prima. ik had 2 maten besteld. Nu natuurlijk wel kosten van het retour zenden, maar op zich ook weer wel begrijpelijk van een bedrijf.

Van bezorging

Top nergens zo snel als bij jullie

Snelle levering van goede producten en makkelijk retour.

Goede service. Snelle levering. Goede kwaliteit

De volgende dag in huis en goede kwaliteit!!

Alles kwam zoals afgesproken de volgende dag binnen. Keurig verpakt en alles van een goede kwaliteit!

Product voldoet aan verwachtingen

Snelle levering. Product voldoet aan de omschrijving en zit goed.

Snelle verzendingen

Voor een Woodstock feest bestelde ik een shirt met eclectische print. Verbazend mooie kwaliteit. Blij mee.

Geweldige service!

Leuke artikelen voor een mooie prijs en binnen een dag bezorgd maar waar ik van onder de indruk was is de service. Ik had een verkeerd artikel opgestuurd gekregen. Stond wel goed op de bon. Ik stuurde hier een mailtje over inclusief foto's na sluitingstijd. Krijg om 21.45 nog keurig een antwoord terug met de oprechte excuses dat het verkeerde item is geleverd en de mededeling dat er een nieuw item wordt gestuurd. Verkeerd bezorgde item mocht ik houden. Ging wel niet om een duur artikel maar toch. Meteen de volgende dag werd t juiste item al geleverd. Dat noem ik nog eens service!

Gewoon top!

Er was veel keuze qua thema's. Maten van klein tot groot zijn aanwezig. Heb zelf een maatje meer en was verrast over de hoeveelheid jurkjes in mijn maat. De verhouding in prijs en kwaliteit is ook super. Ik ga de twee jurkjes met plezier dragen.

Geweldig!!

Wat een super snelle levering en de kwaliteit is perfect, de maten zijn ook super. Echt een aanrader voor iedereen

uitstekend, klant vriendelijk en snelle levering

Als ik iets bestel, dan kan ik hier op aan dat het snel wordt geleverd Bij kleding retour, keurig en snelle afhandeling bij terug storten van het bedrag

Goede en snelle levering, mooie prijs/kwaliteit verhouding!

Diverse artikelen savonds besteld en keurig de volgende dag geleverd. Compleet zonder gedoe.

Supercalifragi

Knaller op schiphol airport, iedereen wilde weten waar vandaan , hoge suxxes story bij ophalen van mijn dochter uit Australië !! XOXO

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW