Snelle bezorging, goede spullen

Bezorging was goed op tijd, spullen waren mooi en de maat klopte.

Een feest om te shoppen in deze winkel.

Duidelijke website, tabellen om de maat te bepalen klopte precies daardoor in één keer de juiste maat besteld. Informatievoorziening en levering perfect.

prima website met veel keus

Een uitgebreide website met ontzettend veel keus in heel veel verschillende thema's. Als je het hier niet kan vinden dan kan je het nergens vinden denk ik!

Uitmuntend

Kledij was er de volgende werkdag en paste perfect !

Geweldige gekkigheid!

Tijdens bestellen al gelachen, zelf wanneer er betaald moest worden. Jammer dat later bleek diverse artikelen niet leverbaar waren maar ook dit werd zeer snel opgelost door het team van FeestWinkelXL! Super bedankt!

supermooi pak en goede kwaliteit! heel blij mee!

Het is een heel mooi pak! Het is van goede kwaliteit en ook gevoerd! Het staat mijn zoontje prachtig!

Mooi, scherp geprijsd en snelle levering!

Ik had voor een feestje een pak nodig met bloemen, dus via Google kwam ik uit op feestwinkelXL.nl. Mooi pak gevonden, duidelijke maatregelen die achteraf ook goed blijken te zijn. Gelijk besteld en binnen 24e was het pak binnen. Mooi pak, goed en netjes afgewerkt, stropdas die erbij zat was ook erg mooi afgewerkt. Kortom, heb je een feestje dan kan ik jullie feestwinkelXL aanraden!

Snelle bezorging!

‘S avonds besteld en volgende dag vroeg in de middag mijn pakketje ontvangen. Precies zoals op de foto wordt weergegeven. Jurkje valt wat groter uit, maar dat stond al aangegeven bij proroductgegevens.

Snel en netjes geleverd door feestwinkel

Nestled en geleverd volgens verwachting

Aanrader

Zeer overzichtelijke site, ik had zo gevonden waar ik naar zocht. ook een super snelle levering. al met al is feestwinkelXL.nl dus zeker een aanrader.

Super voor elkaar. En super snelle levering.

Prachtig spul, goed afgeleverd

Op de foto stond een prachtige jurk, die heb ik dus besteld voor mijn dragqueen optredens. Het pakje kwam keurig op tijd de volgende dag. Ik pakte het uit en zag dat het precies maar dan ook precies was zoals op de foto. Perfect passend en mooie kwaliteit. Ik hoefde me alleen maar op te maken, de pruik (meebesteld) op te zetten, de jurk aan te trekken en ik was klaar. Geweldig optreden gedaan en zeer veel complimenten van publiek mogen ontvangen. Tweede jurk wordt binnenkort besteld en ik weet zeker weer bij dit bedrijf

Gekregen wat ik besteld en verwacht had.

Erg tevreden met alles wat ik besteld had. Zeker voor die prijzen.

Snel en goed geregeld

Het pak past precies

Snelle levering, producten top!

Snelle levering, goed op de hoogte gesteld per mail. Alles wat ik had besteld zat perfect. Goede service!!

Snelle, correcte service!

Jullie webshop zou ik aan iedereen aanbevelen.

SUPER!!!!

Supersnelle levering. Di besteld, volgende dag al in huis. Netjes verpakt. Echt een aanrader om hier te bestellen. Top service!!!

snelle levering uit groot assortiment

Goede prijs kwaliteit, snelle levering en zeer veel keuze en maten! Ik bestel zeker opnieuw

Zeer snelle bestelling en heel erg overzichtelijk van wanneer t geleverd wordt. Ook duidelijke en goede retourregeling kortom geweldig.

Toppers!

Een heel mooi panda pak aangeschaft en de volende dag keurig in huis!!

Prima waren voor die prijs en snel geleverd

Goede overzichtelijke website. Snel bestellen is mogelijk.

Savonds besteld en volgende dag in huis. Pakketje en product in mooie staat!

Goede webwinkel, snelle service

Goede en uitgebreide webwinkel met leuke producten. Lage verzendkosten en snelle levering!

Snel geleverd. Product prima

Goede kwaliteit producten, snelle levering. Zeker aan te raden

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW