Snel en op de afgesproken dag en tijd binnen!

Ik had snel een outfit nodig. Woensdags besteld en de dag erna al binnen! Goede prijs en staat nog leuk ook :)

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Was de eerste ervaring en meteen een goede ervaring. Ziet er netjes uit en voor een passende prijs

Super snelle levering!

Een aantal keren in de avond besteld en zoals toegezegd het pakketje de volgende dag binnen!

Nog nooit deze service meegemaakt!

2 jasjes besteld in de opruiming. Jasje Castor plus led verlichting. Welke ook eerst getest werden vóór verzending. Keurig gebeld dat ze niet retour mogen maar wel geruild voor bv andere maat. Helaas was dit nodig maar ook toen weer keurig gebeld dat de voorraad helaas net niet klopte. Tijdens ons gesprek word er ter plaatse nog in het magazijn gekeken naar een oplossing en ook gevonden! Gratis verzonden en top verrekend! Dit is me nog nooit gebeurd. Top geregeld! Hartelijk dank Linda Belt

Savonds rond half 11 bestelt, de volgende dag rond half 11 sochtends in huis. Prima service!

Snelle en correcte bezorging. Prima

Snelle levering!

Super snelle levering, top dat er automatisch bulk korting op komt! Zou fijn zijn als er reviews bij de producten zouden staan mbt de maat.

Indianen pakje zeer leuk

Het indianen pakje is van goede kwaliteit. Mijn dochter heeft een leuke feestdag dag daarmee gehad

Supersnel en kwalitatief

Zeer goede ervaring

Ruim aanbod en snelle levering

Er was veel keuze, snel antwoord op mijn vraag hoe te retourneren en snelle levering.

Snelle levering, prima product voor prima prijs!

Ruime keus aan producten, snel geleverd en goede prijs/kwaliteit.

Ze hebben veel keus en mooie snelle levering. Als je iets retour moet doen, wordt je ook snel geholpen als het niet wil lukken met een retourlabel aanmaken. Zeker een aanrader als je snel feest/verkleed kleding nodig hebt.

Pakketje kwam snel toe. 1 artikel was beschadigd, maar redelijk snel antwoord gekregen via mail. Goede oplossing voorzien. Tevreden klant!

Prachtig

Mooie kwaliteit en juiste pasvorm. Was een geslaagd 70/80 disco feest.

Great quality & Fast Delivery

I was in need of some costumes for a short film I am making and the next day's delivery meant I could have great costumes in time for the film. When they arrived I was so happy they were made with good materials and looked exactly like the time period. I recommend feestwinelXL to anyone who wants authentic, detailed costumes for parties and everything else, including films.

Snelle bezorging van goede kwaliteit

De bezorging was snel en netjes en de prijs-kwaliteit houding is top!

Goed geregeld!

Mooie jurk uitgekozen, besteld, heel snel in huis. Jurk is echt top!! Beschrijving klopt volledig, pasvorm is super, materiaal zeer prettig. Volgende keer weer hier brstellen!!

Webside op orde, snel besteld, snel geleverd met goede pasvorm. Top!

Zeer tevreden omdat het gehele proces goed en correct verloopt. Zodat je snel en passend geholpen en ontzorgt bent.

Super snel geleverd, goede kwaliteit!

Kon mijn bestelling nog wijzigen in een andere maat. Mijn bestelling liep vertraging op door dat er 1 product niet meteen leverbaar was werd hier netjes over geïnformeerd en kon hierbij aangeven wat ik met mijn bestelling wilde..

Super snel!

In de avond besteld, in de ochtend al binnen! Super snel geleverd en het artikel precies zoals verwacht. Ik ben zeer tevreden! Klaar voor het feestje!

Snelle levering, duidelijke informatie

Alles verliep soepel zoals het hoort

Aankopen doen met feestwinkelXL is uitstekend.

We hebben al meerdere malen iets besteld via feestwinkelXL en elke keer werd alles volgens afspraak uitgevoerd.

Vlotte levering, goed op de hoogte van status paket

Allemaal super snel en heel voordelig. Topper

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW