Perfecte levering

De pak past goed en ziet er goed uit! Mooie kwaliteit!

Fijne site, snel bezorgd

Betrouwbare winkel netjes en snel geleverd.

Vette **** man

Zeer snelle bezorging en een fantastisch kostuum.

Top product en service

Super leuk pakje met goede en snelle verzending! Helaas was het pakje iets te klein, maar terugsturen was geen probleem en zo geregeld.

Leuk jurkje, volgende dag in huis.

De maat was veelste groot, maar levering keurig op tijd

De maat was veelste groot, maar levering keurig op tijd

Super tevreden!

Voor een last minute feestje een leuk kostuum nodig, en deze ook bij jullie gevonden. Wat een supersnelle levering, en een leuk kostuum! Wij zijn tevreden klanten!

snelheid!!!!

binnen 24 uur bezorgd en een goede service tav inruilen

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Makkelijke site om te bestellen. Heel veel keus en leuke kleding zeker qua prijs

Zeer goed. Voor herhaling vatbaar!

Ik had het snel in huis goed verpakt

Leuk kostuum

Prijs en kwaliteit was goed :) Ook fijn dat er een opmerking was over de maat.

Ik had mijn bestelling snel in huis, alles was compleet en kwaliteit was goed!

Ik had op korte termijn een kostuum nodig, dus 8 dagen geleden besteld. Daar ik niet zeker was van de maat heb ik er twee besteld. Nadat ze op tijd binnen waren kunnen passen, en 1 retour gestuurd. Nu al mijn geld terug. Super service.

Het is heel Goed van kwaliteit Als het te groot of te klein is stuur je derict terug Alles op corecte manier

Snel bezorgd en topspullen

Goede en snelle service, de bestelde spullen lagen de volgende dag al in de bus. En ook de kwaliteit was goed, ik maakte de blits op het Saturday night fever themafeest

Snel geleverd en naar wens

Eergister besteld, gister geleverd, vandaag de complimenten

Bij toeval op deze site terechtgekomen. Meteen de outfits gevonden die we zochten. Top! Snelle levering en de volgende dag op het feest de nodige complimenten. Helemaal super!!

Leuke outfit, prima kwaliteit

Snel geleverd, leuke outfit, kwaliteit was prima.

Super tevreden!

Mijn bestelling ‘s avonds geplaatst en de volgende ochtend al binnen. Daarnaast super tevreden met de items en een goede prijskwaliteit verhouding. Ik ben super tevreden dus!

Hele snelle, goede service. Precies wat ik van het product verwacht had!

Mooie snelle levering en supermooi glitterjack

Helemaal top!

Snelle levering, goed product

Product goed ontvangen zoals geadverteerd.

Vlot

Duidelijke website, veel keuze, vlotte bestelling en levering, ook retour wordt correct afgehandeld.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW