Mooie spullen, snel binnen!

Erg mooie spullen, niet super duur. En super snel binnen

Helemaal tevreden.

Binnen 24 uur bezorgd. Prijs- kwaliteitverhouding prima. Zeker aan te bevelen.

Vlug geleverd

Perfecte staat van product

super servce , snelle levering en top kwaliteit

heel erg blij met de snelheid van levering en top kwaliteit

Mooi op tijd geleverd!

Pakje besteld om 21u27 en de volgende dag al geleverd. Is ook zoals beschreven dus ik ben nu volledig klaar voor carnaval! :)

Snel en correct

Ruime keuze, handige maattabellen, kwaliteit OK en snelle levering

Snelle levering, leuke outfit

Ik bestelde ‘s avonds laat nog een carnavalpak en ontving het de dag erna al. De kwaliteit is prima. Ik ben heel tevreden.

aan te bevelen

De prijsstelling is bijzonder vriendelijk, de levering zeer snel en omdat het een bestelling voor ons was die we op het laatste nippertje pas konden plaatsen, waren we daar extra blij mee.

Snel geleverd en ziet er leuk uit.

Helemaal top! Op korte termijn kunnen feesten.

Mooie kleding, snelle levering en top prjs

Echt snelle levering, mooie kleding en goede kwaliteit. Absoluut een aanrader!!

Snel geleverd en goede kwaliteit Mijn dochter is heel blij!

Klasse

Snelle levering, kwaliteit product. Top.

Heel mooie kwaliteit, snel en tijdig geleverd, ruime maten. Aanrader!

Product goed, jammer van retour- en verzendkosten.

Jammer dat je retourzending moet betalen, 6,95, en vervolgens voor je aankoop die overblijft (49,95) alsnog verzendkosten van 3,95 moet betalen, terwijl op de site 2,95 staat. Het staat allemaal aangegeven hoor, maar bestel de volgende keer wel op bol.com, had me een 10tje gescheeld. Product is prima, levering snel, mail na terugsturen duurt lang.

super snel super leuke spullen super geleverd!

genoeg keus uit leuke spullen en super snel geleverd

Leuke artikelen voor een aantrekkelijke prijs.

Groot assortiment dus lekker veel keus. Nette prijzen en snel en makkelijk bestelling. Helaas ging de bezorging bij DHL mis en had ik het uiteindelijk nog niet op tijd binnen, jammer. Retourneren voor € 5,95 vind ik dan wel weer aan de hoge kant!

De helft van de bestelling kapot

Ik had haarclips besteld met een bloem erop,, echter bij de levering was de helft kapot! Alles retour gestuurd. Zonde van mijn bestel en verzendkosten!!

Snelle levering en een overzichtelijke website

De website is duidelijk en overzichtelijk. Er is een groot assortiment aan feest kleding en accecoires . Binnen 2 dagen was mijn 1 e bestelling binnen. En bij de 2 e bestelling zelfs binnen 24 uur bezorgd. Ook een volgende keer zal ik weer jullie website raadplegen en iets leuks uitzoeken voor de carnaval, een feestje of thema avond!

Goede prijs voor wat je krijgt

Goede pasvorm. Maten komen goed overeen met de standaard maten.

Snel en mooie kwaliteit

Snelle verzending en goede kwaliteit. Past perfect.

110% prijsgarantie telt niet rondom Carnaval maar wel snelle levering

In de week voor carnaval wilde ik een grote order plaatsen. Ik zag echter bij een concurrent een lagere prijs voor hetzelfde product. Dus op basis van de informatie op de website over de 110% laagste prijs garantie stuurde ik een mail met het verzoek om deze prijsafspraak te honoreren. Ik kreeg een mail waarin werd gezegd, we komen er een week later op terug want het is nu zo Carnaval-druk. Prima snap ik. Ik had de bestelling ook niet voor carnaval nodig. Een week later echter nog steeds geen reactie. Intussen hadden ze echter de prijs verlaagd. Maar niet conform de 110% garantie. Dus ik bellen om uiteindelijk toch die 10% extra korting te krijgen zoals ze zelf als voorwaarden hebben opgesteld. Maar nu moest ik toch eigenlijk tevreden zijn dat die prijs al lager was en dat die voorwaarde eigenlijk niet rondom carnaval geldt….! Onbetrouwbaar zeg ik. De levering en producten was verder niks op aan te merken. Maar als je een dergelijke marketing truc uithaalt dan horen ook de daden bij de woorden, ook al komt het je even niet uit..!

Goede kwaliteit en snelle bezorging!

Er is heel veel keuze. Vooral de snelle bezorging kwam mij goed uit. ‘S avonds om 10 uur besteld en de volgende ochtend om 12 uur was mijn pak al binnen. Echte aanrader!

Pak besteld, volgende dag in huis.

Fijne bestelsite en snelle levering. Dit pakje eerst bij een andere site besteld waar het heel lang duurde voordat ik een bevestiging kreeg. En later kreeg ik de melding dat hij niet meer beschikbaar was. Bij FeestwinkelXL deze problemen niet ervaren en binnen 2 dagen in huis. Top!

Uitstekende kwaliteit!

De artikels zijn zoals we wilden, perfect!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW