Super service en snelle levering.

Super service en snelle levering.

Mooi pak!

Mooi pak, maat klopt prima en goede kwaliteit stof! Aanrader

Nummer 1 carnavalswinkel

Super snelle levering, goed contact, kleding zoals op foto!

Snelle service!

Bestelling sneller in huis, dan wat ze aangeven. Top! Netjes verpakt. Duidelijke website met zeer ruime keuze.

Wij vieren feest!

De kinderkostuums waren binnen een dag binnen, pasten perfect en zien er top uit. Wij vieren feest!

Snelle levering en goede/leuke producten

Mooi pak!

Super leuk pak, mooie afwerking.

-Duidelijke en overzichtelijk site met veel keuze. -Vlotte verkoop en communicatie via mail. -Snelle verzending. -Mooi kwalitatief kostuum. -Top!

Veel keuze en snelle levering

Voor een feestje met thema disco 4 prachtige shirts met bijpassende zonnebrillen besteld. Mooie shirts, goede kwaliteit en snel in huis. Een van de brillen was helaas stuk. Kwamen we op het feestje pas achter helaas (en daarom 4 sterren ipv 5).

Goed, zelfs sneller bezorgd dan dat er aangegeven stond

Hele snelle levering, binnen 2 dagen in huis Maat was juist

Super mooi pak, past goed en was mooi verpakt.

snelle levering van een kledingstuk dat precies is zoals in de beschrijving.

snelle levering ,goede communicatie, het jasje voldoet aan de verwachting en de maat komt ook overeen

Goed fijn pak

Ik vind het een goed fijn pak, en jet ziet er leuk uit

Snelle levering.

Binnen 2 dagen geleverd. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Bij one size past het t/m maat l.

Bestelling snel, eenvoudig en compleet besteld en ontvangen

Bestelling voor mijn tenue eenvoudig gevonden op de website, easy te betalen en supersnel geleverd. Helemaal top!

Snelle levering, voldoet aan de verwachting

Snel geleverd, het artikel is passend en ziet eruit zoals ik verwacht had dat het eruit zou moeten zien. Als het er was had ik van hetzelfde ook graag een heren versie gehad.

Super snel heb ik het verkleedsetje voor mijn dochter binnen... de volgende dag al! Hierdoor kon zij mooi verkleed naar school. De maten waren super aangegeven op de site.

Snelle service en prima van kwaliteit

Er is echt een groot assortiment in veel uiteenlopende maten beschikbaar. Ik heb twee carnavalsnamen besteld voor mijn kinderen en ze zijn er heel blij mee. Na bestelling werd het de volgende dag al geleverd. Heel fijn!

Zeer snelle afhandeling en levering. Alles prima in orde. Een aanrader!

Snelle levering en goede kwaliteit

De behandeling van de bestelling ging snel en de kwaliteit is goed. Wel zou het handig zijn om bij het product een maatindicatie te geven, gezien ik mijn outfit in twee maten groter dan mijn originele maat heb besteld. Verder alles prima!

Stoffen erg dun en doorschijnend

Bestelling snel binnen.

Super snel geleverd

Super snelle levering en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit.

Goed pak en snelle levertijd.

Erg blij met mijn pakketje en binnen een dag geleverd. Nu helemaal klaar voor carnaval!!

Leuke artikelen voor een goede prijs. Pakket is op tijd bezorgd.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW