Snelle levering en goede informatie. Product voldoet ook prima aan de verwachtingen.

Super!!!!

Op een leuke overzichtelijke website mooie feestkleding gevonden. Zeer snelle levering en makkelijk te ruilen! Perfecte ervaring met FeestwinkelXL!!!

Kwaliteit laag maat te groot

Ik was teleurgesteld in de kwaliteit van het artikel alsook de maat was groter dan aangeven in de maattabel. Retour gezonden

Snelle levering en artikelen zoals de foto, helaas is de maat van de kleding niet flexibel en dus kun je beter een maatje groter bestellen. Verder was 1 artikel niet compleet die zal ik dan ook terug sturen

Gemakkelijk

Zeer gestructureerde website en makkelijk om het juiste product te vinden. Alles werkt perfect

Snelle service, mooie pakjes en erg divers!! Voor herhaling vatbaar!

Fantàstisch! Voor herhaling vatbaar om bij jullie te bestellen!

Van begin tot einde een carnavaleske beleving bij jullie! Waar ga ik beginnen,xwat wil ik bestellen? Ik kwam op jullie site en zag zoveel leuke (carnavals)kleding. Ik raakte steeds opnieuw geïnspireerd! Uiteindelijk heb ik gekozen voor een trainingspak (jaren 80) en een hippie jurk! Jullie site is gemakkelijk in het gebruik, en het assortiment is werkelijk fantastisch! Bestelling geplaatst en binnen no time lag het thuis "op de mat"! Meteen passen en het heeft mijn verwachtingen écht overtroffen! In mijn nopjes! Geweldige kwaliteit en zelfs nog mooier dan op de foto!

Prima en snel

Super snelle levering. Bestelling klopt exact hoe het op site staat

Mooie duidelijke online site.

Raad veel mensen jullie site aan overzichtelijk echt leuke prijzen.alles duidelijk en eenvoudig te bestellen.super snelle nette levering.

De maat klopte zoals op de maattabel, de reviews waren ook accuraat. Daarnaast een hele snelle levering met track en trace.

Prima kleding

Mooi carnavals pak bij jullie gekocht. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Snelle levering Goede prijs kwaliteit verhouding

Alles ging super snel

Kleding binnen 2 dagen geleverd, 1 item was te klein. Terug gestuurd en ook binnen 2 dagen was mijn geld terug gestort. Goed geregeld allemaal.

Mooi kostuum

Ik vind dit kostuum prijs kwaliteit gezien goed. De kleuren zijn mooi en de maattabel klopt precies. Ik heb nu een goed zittend pak. Levering was vlot en netjes Dus blij mee. Bedankt.

goede service mooi pak en snel geleverd

heb ik net hierbioven beschreven

Geweldig!

Fantastische supersnelle levering! Alles was dik in orde! Zoon super super blij met zijn kostuumpje!!

Geweldig ridderpak

Ontzettend mooi ridderpak, mooie kleuren, mooie stof, mooi model. Komt overeen met de foto’s. Snelle levering.

Super snel geleverd maar de maat klopte niet. Hij was veel te groot helaas

Prima levering

Geweldige service

Ik kocht een verjaardagseditie voor mijn dochter welke te klein viel. Na een retour aan te vragen en opnieuw te bestellen kreeg ik snel mijn nieuw pakket binnen. Past perfect, snel geleverd en de retour verloopt zonder morren! Bedankt Feestwinkel!

Supersnelle levering

Had een superleuk croky papegaaien carnaval pak gevonden op jullie site voor een hele mooie prijs Om 18.00h besteld en de volgende middag al binnen Toppie

Mooi product, maat valt goed.

Carnaval 2022 here I come!

Redelijk

Snelle levering en goed verpakt. Zitten helaas wel veel stikfouten in het pak en kwaliteit is ook niet wat ik er van had verwacht voor dat geld.

Top ervaring

Snelle levering, en blij dat ze ook grote maten carnavals kleding hebben.

Snel en redelijke prijs.

Snel gevonden wat ik nodig had, werd de volgende dag bezorgd zoals afgesproken. Kwaliteit is redelijk goed, alleen zat er 1 scheurtje in een kostuum maar dit was snel op te lossen. Maten klopte ook met aangegeven op de website. Overal prima tevreden.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW