Zeer snelle levering,, mooi ingepakt en perfecte maten. Bedankt en en fijn eindejaar! Mvg JM en Lena

Ben erg tevreden.

Het product wat ik gekocht heb is van goede kwaliteit. De levering is super snel en netjes geregeld. Ik ben erg tevreden over FeestwinkelXL.Nl.

Eeen nette degelijke verpakking, goede kwaliteit stof en draag heel lekker

Ik heb al meerdere pakken besteld bij jullie en ben er erg tevreden over . het is zeer goede kwaliteit stof en zit gegoten .Het kost een paar centen maar dan heb je ook wat . Netjes op de afgesropen tijd ook bezorgt

Leuke overzichtelijke site en snel geleverd .

Super snelle goede service

Snelle service, spullen goed verpakt! Erg tevreden

leuk spullen !

eerste leuke ervaring

Prima prijs, prima levering en prima product, dus in 1 woord PRIMA.

Vriendelijk, snel en correct

Na aankoop bleek het pak wat te groot, na contact pak teruggestuurd nieuwe besteld en zelfs verzendingskosten van nieuw pak teruggestort gekregen. En de 24hr levering werd ook voldaan. Met dank.

Super service snelle levering

Snelle service goed verpakt leuke spullen voor elke feestje

Heel goed. Pakje was op tijd. Netjes verpakt. Geen beschadigingen.

super service!

Optijd geleverd, product voldoet aan verwachting

Mooi kerstfeest met mooie truien

Netjes verpakt en prima optijd geleverd ondanks de wat latere bestel tijd Toppie

Levering en Service zoals verwacht.

Duidelijke omschrijving van het product zodat hetgeen wat is geleverd volledig voldoet aan de verwachting. Door de maattabel op de website konden we ook heel eenvoudig de juiste maat bestellen.

prima service

kerstoutfit besteld voor mij en vrouw, bleek die voor vrouw uitverkocht, snel een alternatief besteld, helaas per ongeluk op site van concurrent met bijna dezelfde naam, ben ik netjes op gewezen door nadja, dus snel een ander item besteld, volgende dag (23 dec) geleverd, dus net op tijd voor de kerst, super

Prima service!

S'avonds besteld en dag erna al geleverd! Artikel goed verpakt en voldeed aan omschrijving.

Helemaal goed!

Mijn bestelling was de volgende dag in huis! Netjes verpakt en alles zat erbij. Dus top!

Mijn bestelde artikel werd een dag later afgeleverd dan verwacht. Kreeg daar keurig een bericht over en kon de bestelling annuleren of iets anders bestellen. Zo hoort het.

Prima kwaliteit en snel geleverd.

Helemaal ok!

Goed geregeld!

Snelle levering en een goede kwaliteit!

Snelle levering van het beloofde materiaal! Precies zoals je kan verwachten!

Hele leuke outfits voor een feestje!

Inmiddels de derde keer dat ik hier wat besteld heb, en opnieuw hele mooie outfits. Ruime keuze en echt leuke ideeën.

Bb

Bb

Super snelle levering!

Super snelle levering + goed product.

Levering was de volgende dag in huis en voldeed aan verwachtingen.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW