Komt beloftes niet na!

Op vrijdag in de middag bewust voor deze zaak gekozen, omdat ze de volgende dag kunnen leveren als je voor ~23:50 besteld. Bestelling was voor een verjaardag. Product wordt pas dinsdag geleverd en ik zit met lege handen. Klantenservice zou 24/7 bereikbaar zijn, maar ik krijg geen antwoord op mijn vraag waar mn pakketje is gebleven! Had beter verder moeten kijken

Super gave outfit voor 1x

Super leuke pakje voor een feestje. Hij schijnt wel door maar dat is geen probleem als je er iets onderaan doet.

top

het product was duur, maar de prijs kwaliteitsverhouding was er zeker weten! zeker het geld waard

Tijd om feest te vieren !!!!

Met mijn bestelde kleding heb ik de show gestolen !! Past perfect en absoluut geen spijt van !! Enige minpuntje… broek had van iets dikker stof mogen zijn en had geen broekzakken..

Levering etc wat heel snel retour geld ook mega snel

Makkelijk en transparant

Bestelling en afwikkeling ging goed. Bij het retourneren is feestwinkel transparant in zijn retour beleid. Top !

Goeie kwaliteit snelle levering en een supper gaaf kostuum supper blij mee

Fijne service en snelle levertijd

Bij problemen werd er contact met mij opgezocht en direct opgelost. Heel fijn

Prima site

Snel thuisgestuurd en makkelijk retourneren

Snel en goedkoop

Levering was zeer snel, en ook de goedkoopste van internet.

Perfecte service en levering

Zie bovenstaand

Snelle levering, goede service

Een heel leuk product voor een mooi prijsje, binnen 24 uur gebracht..

Boven verwachting!

Snelle levering en bestelde pak netjes ingepakt en prima kwaliteit.

Super blij met kostuum!

Super goed kostuum en beter dan verwacht. Kwaliteit is heel goed. Beetje prijzig maar het zeker waard!

Perfecte kleding om medere malen te gebruiken

Snelle levering feestkleding paste perfect dus ook een super weekeind gehad. Kleding is van die kwaliteit dat het meerdere feesten te dragen is.

Prima kwaliteit van de kleding, maat komt overeen zoals aangegeven en snelle levering!

goed genoeg

Het jurkje is erg kort of ik ben ook erg lang (1,86), maar met een kort wit broekje eronder, dan kan het er echt wel weer mee door. Wel vind ik het jammer dat de linten er niet goed opgenaaid zijn, nu krijg je een ongelijke strik. Er is hier niet goed rekening mee gehouden met het maken ervan. De strik zit absolute niet op de plek van waar hij ongeveer zou moeten zitten. Het jasje is echt een succes, we hebben alleen wat losse touwtjes moeten afknippen. En de stof voelt ook lekker stevig aan. Dat is vele malen minder in vergelijking met het jurkje, al vindt ik de stof ook zeker niet tegenvallen. Tenslotte draag je zoiets 1 keertje, omdat de gelegenheid waarin je zoiets draag meer zelden voor komt.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Een jurk besteld voor onze dochter voor een klassenfeestje. Super snel in huis en precies zoals op de foto. Dank jullie wel

Supersnelle service

Supersnelle service en nette afhandeling! Heel blij met deze service

Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling verwerkt is en ook een supersnelle bezorging.

Heel tevreden

Ruime keuze, goede kwaliteit en heel correcte service!

Slecht

Nog nooit meegemaakt dit!! Kleding + accessoires besteld boven de €50,- want dan zijn de verzendkosten gratis. Helaas was het jurkje veel te klein dus die heb ik toen terug gestuurd op eigen kosten (!!). Vervolgens krijg ik bericht dat ik mijn geld terug krijg maar dat er NOGMAALS €3,95 verzendkosten af gaat omdat de artikelen die ik nog thuis heb, nu onder de €50,- zijn omdat ik een TE KLEIN jurkje heb terug gestuurd.. ongelovelijk! Vervolgens wel weer een nieuw jurkje besteld in een andere maat, ook verzendkosten betaald want alleen het jurkje was onder de €50,- nou logisch.. maar nu ben ik veel geld kwijt aan verzendkosten terwijl het bedrijf fout zit aangezien de maten VEEL te klein vallen.. moest een L dragen (die nog strak zat) terwijl ik normaal S draag. Ik bestel hier nooit weer!!

Toopppp’

Super!!

Topp heel mooi

Groot assortiment en snelle bezorging

Alles prima verlopen.

8 Savannahweg