Heel goed alles is goed

Mijn ervaring is heel goedd de site is overzichtelijk en zeer duidelijk en het materiaal/spullen zijn van goede kwaliteit en je weord heel.goed geholpen als je vragen heb dus ben zeer tevreden

Topservice

Mooie kostuums, goede prijzen

Snelle levering.

Super snelle levering

Producten zijn juist omschreven, snelle levering , erg blij mee.

mooi kostuum voor een goede prijs

ik heb een kostuum besteld in een grote maat, en kreeg het bericht dat deze vanuit een andere lokatie geleverd zou moeten worden en dat de levertijd daarom iets langer zou duren. Toch kreeg ik al een bericht dat hij dinsdag bezorgd zou worden, de oorspronkelijke dag. Zelf de bezorging een dag uitgesteld omdat ik in de bezorguren afwezig zou zijn. Zeer tevreden over de kwaliteit en uitvoering van de jurk!

Keurig netjes afgeleverd, snel geleverd. Gewoon super fijn

Goede service!

Keurig alles ontvangen en de volgende dag in huis! Overzichtelijke website en een groot assortiment.

Pasvorm prima, perfecte bezorging

De pasvorm van het overhemd valt binnen mijn verwachting voor wat het zou moeten zijn voor een product van dit prijsniveau. 22:00 besteld en het lag de volgende dag netjes in de brievenbus!

Super snel en prima kwaliteit

De levering ging super snel. Binnen 18 uur thuis bezorgd. De kwaliteit en pasvorm zijn naar tevredenheid. Dikke prima voor feestkleding.

Goede service en snelle levering

Ik ben tevreden met het product dat ik heb besteld. Komt overeen met het plaatje. Maat komt ook overeen met de werkelijkheid. Levering was snel.

Super snelle levering en goede kwaliteit spullen

De levering was top, de bestelde pakken zijn meteen de volgende dag afgeleverd. Daarnaast zijn de bestelde carnavalspakken ook nog eens van topkwaliteit

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snel geleverd

Mooie kwaliteit carnavalskleding . Daar kan.ik jaren mee vooruit

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Snelle levering! Product zoals afgebeeld!

Goede service en veel keus in kleding

Ik heb aantal kledingstukken/outfits besteld, geen idee hoe de maten precies vallen. 1 jurk zat bij niet zo mooi als op de foto, waarschijnlijk heb ik niet zo'n mooi lijf als haar😉

Artikelen worden volgens afspraak verzonden

Outfit voldoet volgens plaatje

Outfit ziet er netjes uit en was snel in huis

Zeer goed!

Leveringssnelheid is heel snel, binnen 2 dagen had ik al mijn bestelde artikelen. Ik had eerst een maat te groot gekocht maar dit kon ik gemakkelijk retourneren en ik kreeg binnen korte tijd de juiste maat opgestuurd. Al met al een goede en snelle service.

Zeer snelle levering, mooi verkleedkleedje & tiara

Alles prima in orde!

Goed,Snelle levering

Goed. Snelle levering. Mooie producten!

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede prijzen en snel in huis

Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis. Ook de retourverwerking was met een dag geregeld. Top!

Super snelle levering

Heel veel keuze in feestkleding voor iedereen wat wils. Ik heb kleding besteld en de volgende dag al in huis. En geleverd gekregen zoals ook op de afbeelding te zien is. Echt top en een aanrader.

Super snelle en goede levering

Supper snelle levering. En precies wat ik besteld had. Super service.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW