Super geregeld

Zeer snel bezorgd. Producten zeer netjes verpakt en opgestuurd. Kwaliteit / prijs verhouding goed.

Leuke items, snelle levering!

Leuke items, veel keuze, snelle levering. Dochter was tevreden met haar gekozen carnavalskostuums!

Ze doen wat er verwacht wordt.

Snelle opvolging van mails met bevestiging. track and trace factuur en pakbon. Alles helemaal prima.

ziet er uit als op de foto, ook de maat is precies als aangegeven

Makkelijk en snel besteld en bezorgd

Overzichtelijke website. Pruik besteld en volgende dag op binnen. Goed te volgen via de track & trace. Gewoon goed!

perfecto👍

Bestelling werd de volgende dag geleverd, keurig verpakt, de cat-suites pasten perfecto. Heel blij.🥳

Je pakketje is super snel binnen. Omdat m'n jurkje met te klein was had ik hem retour gestuurd en de volgende dag kreeg ik een berichtje dat ie was aangekomen. Andere maat meteen gekocht en die had ik de volgende dag ontvangen.

Super bedrijf

Super klantvriendelijk als er een probleem is wordt direct opgelost. Stuur je iets retour staat het de dag van ontvangst bij de feestwinkelxl het bedrag al op je rekening. Het is een super bedrijf!!!!

Snelle bezorging, tot service & goede kwaliteit.

De bestelling is de volgende dag in huis, helemaal top! Het geeft ook aan als dat eventueel niet zo zal zijn voordat je het in het winkelmandje doet. Een mailtje sturen met een vraag over de bestelling is ook geen probleem, er wordt zelfs gereageerd na 21:00, en dat gebeurd niet vaak. Naast de goede service krijg je spullen binnen van goed materiaal, althans wat ik heb besteld (ligt misschien ook wel aan de kosten van het product). Terugsturen? Geen probleem, kan via DHL met een code die je op de site kan downloaden of via PostNL en dan storten zij het aankoopbedrag terug incl. de retourkosten. (Ik moest dat doen omdat mijn pakje te groot was, want normaal gesproken vallen de pakjes kleiner bij andere winkels, maar hier kan je gewoon je eigen maat bestellen en het zit perfect al zeg ik het zelf).

snelle, goede levering!

het bloederige clown pak voor mijn dochter kwam snel, de volgende dag al! zij helemaal blij! het pak past uitstekend, de maat is goed, en kwaliteit beter dan ik had verwacht! best een lekkere dikke stof, en mooi afgewerkt. dus ik ben weer heel tevreden.

Veel keus en snelle bezorging

Snelle en goede service!

✨snelle levertijd ✨netjes verpakt ✨goede communicatie ✨ goede prijs/kwaliteitsverhouding

Prima 👌

Snelle levering, goed verpakt, prima verzorgd

snelle service. product voldoet aan de verwachting

snelle service. product voldoet aan de verwachting

Geweldig!!!!!!!!!!!!!!!!11

Volop keuze . 's avonds besteld en de volgende dag al in huis Klasse Kleindochter helemaal blij met carnavals kostuum Past perfect

Snelle vezending

Super snel!

Mooie kleding,goede kwaliteit. Zit lekker.

Supergoede webwinkel

Snel geleverd, artikelen worden goed verpakt verzonden, kleding ziet er ook nog eens mooi uit. Heb deze webwinkel meteen aan mijn favorieten toegevoegd voor het volgende feestje.

Duidelijk en snel!

Prima en snelle service. Maat 52-54 is wel ruim en pak was niet aan te passen c.q. op maat te maken dmv herstel mogelijkheid, dus dat is wel gper om te vermelden

Kon niet beter

Product zag er uit zoals verwacht, netjes verzorgd en verpakt, snelle levering, tevreden klant. Door deze ervaring ga ik vaker naar de site van feestwinkel XL.nl

Snelle levering!!! Mooie kwaliteit!

Binnen 24 uur geleverd, dus heel snel. Feestkleding besteld en is van mooie kwaliteit.

goede service en snelle reactie op vragen

ik had per ongeluk een verkeerde maat besteld. na mijn mail naar feestwinkel kon het meteen aangepast worden en de volgende dag was het al thuis bezorgd. goede kwaliteit en nette prijzen.

Ruime keuze en prijsverhouding

Snelle reactie, goed geholpen.

Zeer vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Probleem snel opgelost.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW