Levering snel. Netjes ingepakt 👍🏻

Snelle levering voldeed aan de verwachtingen

Prima levering goede verkleedkleding voor het doel waar we het voor willen gebruiken.

Tot nu toe tevreden over levering Hopelijk retour zending ook snel afgeleverd

Artikelen zijn snel en in orde afgeleverd

niets meer aan toe te voegen

Snel - maar plat

Mijn levering was er super snel en kon zonder problemen worden opgehaald bij PostNL. Het rubberen masker was wel een prop die ik eerst moest uitdeuken voordat het gedragen kan worden...

Overzichtelijk website. Product is snel bezorgd

Goed geholpen!

Twijfelde over de maat. Als ik mezelf op meette en dat vergeleek met de maattabel, kwam ik uit op maat 60 ( in plaats van maat 48 die ik normaalgesproken draag). Uitleg gevraagd aan de klantenservice. Kreeg te horen dat van de maattabellen weinig klopt. Eigenlijk helemaal niks. Op aanraden van een vriendelijke dame bij de klantenservice gewoon mijn eigen maat besteld. Kostuum past perfect!

Snel geleverd en precies zoals ik had verwacht!

super goed en snel

Maandagavond besteld en dinsdag al in huis. En ben tevreden met de jurk.

Snelle levering en uitstekende klantenservice

Snelle levering en op mijn vraag aan de klantenservice kreeg ik snel antwoord en was daarmee heel tevreden

Goede en snelle levering.

Goed.

Prima prijs kwaliteitsverhouding en snel geleverd

Zeer tevreden, zie hierboven.

Perfecte service!

Komen hun afspraken goed na en ze hebben perfecte service 👍🏼

Geweldige service en snelle levering

Voor het aankomende kerstgala heb ik een kerstpak gekocht bij uw webshop. Na het kopen van het artikel kreeg ik al snel een bevestigingsmail en de volgende dag lag het al op mijn deurmat. Ik ben erg tevreden met mijn artikel en uw winkel is erg aan te bevelen

Super goed service

Goede communicatie van het begin tot eind

Super snelle levering

Volgende keer weer bestellen bij feestwinkelxl

Snelle en goede levering en producten.

Het is bij feestwinkel.nl echt zo goed geregeld, dat de data die op de site staan ook de leveringsdata zijn met post nl. Ik heb nu een aantal keer producten besteld en deze waren ook zo als oude site vermeld. Top winkel!

Snelle levering en goed product

De volgende dag werd de bestelling al geleverd. Product zorgvuldig ingepakt en voldoet helemaal aan de verwachting. Prachtig!

Goede oplossing nadat bleek dat er iets niet klopte in de verpakking

Goed bereikbaar en snelle communucatie.

Super snelle levering

Prima webwinkel, echt volgende dag na bestelling levering. Goede prijs/kwaliteit. Top dus.

👍🔝💐

Snelle Jelle!!

Duidelijk wat er op voorraad is, makkelijk bijpassende accessoires te selecteren en snelle levering, top! Ja

Snelle levering.

Snelle en juiste levering!

s’avonds een bestelling geplaatst en,zoals beloofd de volgende dag geleverd! Super!!

Snelle levering alles was goed.

Zeer goed .

8 Savannahweg