Gewoon heel goed

Al diverse bestellingen gedaan en altijd op tijd en tevreden over de bestelde producten.

Netjes optijd bezorgd, helaas niet compleet

Ik heb het kostuum netjes verpakt ontvangen, echter het pakketje was niet compleet. Dit heb ik ook meteen gemeld, en heb ik netjes een reactie op ontvangen dat het nog nagestuurd zou worden. Helaas is die aanvullende verzending nooit aangekomen. Erg jammer. Ook was de kwaliteit van de legging erg matig, aangezien de zoom meteen losliet.

Super goede service

Wat een top service... niet duur en erg leuke dingen

Professionals

Supersnelle levering, goede beschrijving van de producten en maatvoering die klopt

snel geleverd, terug gestuurd, andere maat volgende dag ontvangen. verzendkosten terug gekregen.

super!! zonder problemen. dikke 10

Goese ervaringen met feestwinkelXL

Ik bestelde voor een grote groep. Helaas waren niet alle artikelen bij een website op voorraad. Ik heb hier de helft besteld en ben erg tevreden. De dag na plaatsing van de bestelling is alles netjes verpakt afgeleverd!

Past super! Dankzij de maat tabel. En een super snelle levering!!

Wauw wat fijne sneller levering

Ik was echt met haast op zoek. Nu blijkt dat ze snel leveren en daarnaast ook nog de maten er super bij zetten Waardoor ik direct de juiste had.

Mooi op tijd geleverd en betaalbaar

Mooi op tijd geleverd en betaalbaar

Perfect. 's avonds besteld, volgende dag in de bus

Kan niet beter. Zien - bestellen - betalen - melding dat het verstuurd is - melding dat het afgeleverd is.

Leuke spullen, niet duur

En bezorging was supersnel!

Snel en duidelijk waar je moet zoeken

Had veel meer van het halloween kostuum verwacht!

Voor de prijs van €30 zou je toch wel een volwaardig vampieren kostuum verwachten. -cape met kraag van zeer matige kwaliteit (vooral kraag die vampieren look zou moeten geven, bleef amper in vorm). -prijs/kwaliteit verhouding over het algemeen matig met ook nog geen stok, hoed en evt. lange haren hier niet bij inbegrepen

Snelle service en telefonisch ook snel contact gehad.

Prachtige outfit, stof is mooi en kan zeker meerdere keren gedragen worden.

Great but I must return :(

The delivery and service of the items I purchased were great! Unfortunately, both outfits were too small. I ordered the largest size but they were still a bit too tight for me. As such, I didn't end up wearing either.

Ongelofelijk goed

Ik heb een feestje binnenkort en ik was opzoek naar een outfit. Ik ging naar feestwinkelXL.nl, en christus te paard wat een keuze! Ik zou voor elk thema wel een feest kunnen geven en dan heeft feestwinkelxl.nl een ruim assortiment aan keuze. Geweldig. De gene die hier verantwoordelijk is zou direct benoemd moeten worden tot bondridder in de naam van Oranje Nassau

veel keuze, snel leverbaar, goede levering.

De keuze is reuze. Er is altijd wel iets wat leuk is wat de volgende dag al geleverd kan worden en dan is het er ook.

Snelle levering, duidelijk!

Overzichtelijke site. Prettige medewerking via telefoon. Zéér snelle leveringen, correcte producten. Correcte reactie via mail. Kortom: een pluim!!

Heel erg tevreden met de service

Super fijn de ene dag bestellen de andere dag in huis en een hele mooie kwaliteit ben erg tevreden

Super fijn en tijd

I get what I ordered and what I expected good prices and next day at home

Zeer goede en snelle service

Vanavond besteld, morgen in huis, maken ze ook zeker waar! Mocht het niet zo zijn, staat het netjes aangegeven bij het product. De retour zending was bijna gelijk terug gestort op mijn rekening nadat ik de bevestiging had gekregen dat ze mijn retour zending hadden ontvangen. Netjes en snel geholpen met mijn vraag via de klantenservice via de mail.

Snel en correcte levering Artikelen retour gezonden (te klein) en geld stond gelijk op onze rekening

Hele goede ervaring in de avond besteld en meteen de volgende dag al ontvangen,ook het retour sturen van een pakje ging vlekkeloos en super snel,al met al heel tevreden en zeker tot de volgende keer.

Goede producten

Lampjes deden het goed en gilet was zoals beschreven.

Snelle en goede service

Snelle levering, de maten op de site kloppen goed! Het past meteen goed.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW