Duidelijke website en lekker snel geleverd!

Snel bezorgd

Besteld en de volgende dag in huis!! Mijn dochter is heel blij met haar Halloween outfit!

Bestelling in 10 uur tijd geleverd

In de avone om 22u de bestelling geplaatst, om 8u in de ochtend kon ik hem al ophalen bij het PostNL ophaalpunt. Klasse!

Top zaak (webshop)

Doet wat het belooft, dikke duim 👍🏽

Snel geleverd en precies wat we zochten voor ons feest!

Na een tijd gezocht te hebben op verschillende sites, vond ik bij jullie alles wat we nodig hadden voor de surprise party van een vriendin die 40 wordt met als thema goud maar fout! Bedankt!

Mijn eerste bestelling naar volle tevredenheid afgerond

Er zijn zoveel verschillende aanbieders dat het soms lastig is een keuze te maken. De reden dat ik voor feestwinkelxl heb gekozen is zeker het aanbod, overzichtelijkheid en de snelle service.

Snelle levering, prima product

De omschrijving van de poncho klopte precies. Lekker snel in huis.

Super snel geleverd, alles klopt

Last minute Halloween outfit.... stress! Maar Feestwinkel zorgde ervoor dat ik die kleine griezeltjes aan mijn deur op gepaste wijze kon ontvangen 🧙🏼‍♀️

Precies wat ik had verwacht

Gewoon goed.

De kwalitieit is goed en heb het de avond ervoor besteld en binnen 12 uur was het in huis dus zeker een aanrader!

goede kwaliteit en snelle levering

kleding is van goede kwaliteit en snelle levering

Ontzettend snel bezorgd, en de website heel overzichtelijk. Staat duidelijk aangegeven wat wel/niet inclusief is.

Goeie ervaring voor eerste keer bestellen.

Snelle levering Goed costuum.

top!

let wel op de bezorgtijden: Het kan wat later op de dag bezorgd worden, zo ik begrijp uit de tekst die ik te lezen kreeg na mijn bestelling. Mijn pakket kwam echter lekker vroeg, niets aan de hand!

Super goed

De producten waren goed ontvangen en van prima kwaliteit. Alleen de heksen neus met de lijm is niet goed bevallen de lijm werkt niet perfect

Ster van het feest!!

Leuke kleding voor een leuke prijs

De jurk past perfect,de pruik zit goed. Zeker een aanrader

Goed, snelle levering

Snelle levering. Netjes verpakt in een kledingzak. Alles compleet. Pak valt naar mijn mening wel groot uit, maar is in dit geval geen probleem. Wij zijn tevreden!

Helemaal zoals gedacht en ben er blij mee!

Snelle levering en verzorgde verpakking. In goede staat.

Ik had een heksenjurk met hoed, een pruik en heksenneus besteld. Dat werd netjes en super snel geleverd. Het enige min puntje was de hoed, die viel erg tegen en heb een andere gebruikt. Ondanks dat blijft het een hele leuke winkel waar ook mijn dochter graag besteld.

Late bestelling maar volgende dag in huis.

Erg tevreden.

goede webwinkel

De bezorging was erg vlot. Wel kon er iets beter beschreven worden wat nou uiteindelijk geleverd zou worden. Ik had een korset besteld maar twijfelde wat er nou precies bij zat en niet. Op de foto stond er nog een zwart jurkje onder en die zat er blijkbaar niet bij. Ik had dit product besteld: Korset Victoria Manchester Vrouw Productcode: WLB4202.

Football shirt en broek perfect

American football pak besteld hebt goed en qua maat valt hij precies zoals het hoort ! Grote schoudervullingen erbij on het echt te laten lijken leuk als je van jezelf slanker bent!

Bestelling lekker snel binnen, goede prijs kwaliteit-verhouding en maten kloppen precies. Aanrader!!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW