snelle service

snel besteld snel geleverd

Alles snel en volgens afspraak

Alles snel en volgens afspraak!

Super vrijgezellenfeest!!

Met de gekochte producten heb ik de Bachelor goed kunnen aankleden voor een geweldige vrijgezellenfeest!!

Ruim assortiment. En betaalbare prijs!

Voor een thema party is dit de shop waar je moet zijn.

Prachtige kleding! Tevreden

Voor het eerst feestkleding by jullie besteld. S ochtends besteld en de volgende dag in huis. Wy zijn tevreden.

Keurig en snel!

Had nog snel iets nieuws nodig, in de avond besteld en volgende dag toch al in huis. Kwaliteit super en goed verpakt.

Prima site, snel geleverd

Prima site, snel geleverd

Super levering

Artikelen besteld en volgende dag al in huis.

Prijs/kwaliteit super en snelle levering

Volgende werkdag werden de spullen al geleverd. Netjes verpakt. Prijs/kwaliteit verhousing is echt super! Bij de levering is wel een handtekening vereist dus mocht je iets bestellen en de leverdag niet thuis zijn raad ik aan om het naar een postnl pick up locatie te sturen.

Snelle levering en goed product

Mijn bestelling was binnen twee dagen binnen en het product zag er precies zo uit als op de foto. Ik ben tevreden!

Slecht materiaal

Hawaii rokje te smal(ik heb maat 36/38) en van lelijke kleur en materiaal gemaakt. Krans van bloemen valt gelijk uit elkaar.

Snelle goedkope en goede service,top!

Snelle,goedkope en goede service,top!

Snelle en makkelijke service, goed product!

Het product was van goede kwaliteit, de levering snel.

Snelle levering, product was per saldo mooier dan dat het op de foto leek.

ik kan het bedrijf aanraden.

De service was heel goed en de spullen zijn snel geleverd

Hoop dat mijn retour zending ook goed komt, ga ik wel vanuit.

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

Vlot geleverd en bestelling direct bruikbaar.

Ruime keuze van artikelen. Ook in mijn maat goede verkrijgbaarheid. Prompte levering. Helemaal goed

Op tijd bezorgd, producten zijn precies zoals omschreven. Deze specifieke items zijn van goede kwaliteit, ziet er niet "goedkoop" uit!

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik vond de service geweldig, de levering was snel en het pak zelf was van goede kwaliteit!

Snelle levering en de maten die opgegeven worden zijn ook de echt de maten die men nodig heeft toppie!!

Goede website, snelle en correcte levering

Goede en makkelijke website, de productkeuze was redelijk beperkt, de levertijd en levering was zeer goed, de product kwaliteit was goed

De jurk is na verwachting net als de ketting en de tooi Heb 1 sterretje minder gegeven Geen bij passende schoenen heb Ik ge zeker weer terug

Alles klopt met wat je ziet

Dat ik het iedereen ga vertellen dat u een mooie internet pagina heeft met zeer mooie feestartikelen en goede service. Bij ons in Spijkenisse is geen feestwinkel meer.

Snelle levering!

Mooie producten. Maat van het kinderpak (rendier) klopt niet, bestel een maat groter. Beschrijving helaas niet helemaal volledig. Zo kreeg ik geen voeten/sloffen terwijl dat er wel stond. Sneeuwmannen en -vrouwenpak goed. Ook voor panty's etc.: bestel een maat groter.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW