Laden reviews...
901 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les avis mettent en avant une livraison rapide et une communication claire. Les clients apprécient le bon rapport qualité-prix et la simplicité du processus de commande. Dans l'ensemble, le service est fiable et pratique, avec de nombreuses expériences positives. Le retour d'expérience suggère une préférence marquée pour une exécution rapide et un support efficace.
Ik heb van mijn aankopen geen spijt, het is gewoon topkwaliteit
24 February 2025
David Derks
Veldhoven
Het candy girl pakje past perfect en ziet er heel leuk uit
An
Ravels
Product in een paar dagen thuis netjes verpakt en geen gekkigheid aan het product
Bram
Buchten
Het was super goed en snel. Ik zou er zeker vaker iets willen kopen.
Pepijn
Berkel-enschot
kwaliteit ifv prijs niets te veel of niets te weinig, duidelijke communicatie van de feestwinkel, alleen jammer dat er geen duidelijke communicatie was van de pakjesdienst wanneer het effectief geleverd was, dus 1 extra dag gewacht maar dat was allemaal in orde !
veerle
tongeren
Aangename en duidelijke site, bestelling de dag nadien netjes ontvangen zoals beloofd. Een dikke 10 voor deze zaak!
Rudi Smets
Deinze
Het pak zelf is goeie kwaliteit en zit goed. Hij werd alleen wel bij een postnl punt geleverd zonder aan te bellen. Dat was vrij jammer alleen denk ik dat het eerder postnl was dan feestwinkelxl.nl.
Wouter Dannis
Breda
M’n pak kwam snel binnen en dit was van goede kwaliteit
Jamai
Pijnacker
Ik heb een hele fijne ervaring met feestwinkelxl.nl De producten die ik besteld heb zijn de volgende dag (zondag) meteen verzonden waardoor ik ze de dag erna (maandag) al binnen had. Terwijl er op de website vermeld werd dat het pas dinsdag geleverd zou worden. Hier ben ik echt zeer tevreden over. Alles was ook netjes verpakt.
Tamara
Amsterdam
Ruime keuze aan verkleedkleding en het word super snel verzonden. Alles de volgende dag al keurig binnen!
Marianne
Lunteren
Alles was duidelijk, binnen 2 dagen de gekochte spullen geleverd gekregen
Ellis
Uden
Artikelen goed te vinden op de website, snelle levering van de spullen.
Daniëlle Jooren
Schoonhoven
Snelle levering, goede kwaliteit en goede opties voor carnaval
Annemarie Bosch
Beek lb
Mijn pakket is snel bezorgd. De website is heel overzichtelijk en een uitgebreid assortiment.
Marjolijn
Zutphen
De levering supersnel, donderdagmiddag besteld vrijdag al in huis! Mooie overzichtelijke website duidelijke omschrijvingen en veel keus en veel verschillende maten :) Enige puntje de verpakking, in het kade van duurzaamheid zou de verpakking wat kleiner kunnen bv in een papieren zak ipv een mega grote doos :)
Ellen Maandag
RAALTE
De dag ervoor bestelt en de dag erna al in huis. Heerlijk voor een last minute feestje!
Dylan
Borsbeek
Zeer snelle en nette levering.
Stephanie
Oud-Turnhout
Alles verliep heel vlot, Snel geleverd en goed product
K
Limburg
De bestelling was snel binnen. De kwaliteit is prima voor carnaval.
Rose
Venlo
Snel en correct. Houden zich aan de vooropgestelde levertermijn. Heel fijn !
Tine
Lokeren
Great customer service and super fast delivery
Vanessa
Nemer
Leuk kostuum. Precies zo als in de omschrijving Heel snelle levering
Sandra
Vaals
Echt mooie verkleedpakje van een goede kwaliteit. Supersnel geleverd! Zeker een aanrader!
Joanna
Lembeke
Niet naar de leverdatum gekeken waardoor ik eigenlijk mijn bestelling te laat zou ontvangen. Contact opgenomen en ze hebben ervoor gezorgd dat ik mijn pakket alsnog op tijd binnen heb gekregen. Meer dan tevreden
Carla
Essen