Waardeloos
Meerdere artikelen besteld. Merendeel kon de volgende dag geleverd worden. En ook 1 artikel dat een paar werkdagen zou duren. Geen probleem want die was later nodig. Helaas bleek dat alles pas verzonden zou worden als de hele bestelling compleet was. Ik had graag bericht gehad, anders dan had ik het anders gedaan. Nu hadden we niks.
Bij aankomst bleek de maat, veels te klein. Kwam echt niet overeen! En kwaleit viel enorm tegen. Dus helaas retour moeten sturen. Wat een drama!.
€ 6.50 betaald (belachelijk) en 25 november naar het afleverpunt gebracht. Toen was de status nergens op de site van Feestwinkel XL te bekennen. FeestwinkelXL gemaild, want ik moet wel mijn rekening bij Visa betalen voor iets wat ik direct heb teruggestuurd. Ze zien dat het is afgegeven, maar ik moest toch zelf een onderzoek starten, want ik ben verzender.. Echt belachelijk, want ik ben retourneer via een label die vanuit hun bedrijf komt. Maargoed, ik wil dat sit opgelost wordt. Na ontvangst zullen ze het het binnen 1 tot 2 dagen verwerken werd erbij gezegd. En daarna zouden ze mijn geld terugstorten. Dit onderzoek heb ik direct gedaan, en het pakket is eindelijk 4 december afgeleverd bij FeestXL. Die notificatie heb ik ontvangen. Maar helaas nog steeds niet verwerkt door ze in die 2 dagen en hoor ik verder niets. En mijn rekening heb ik inmiddels moeten betalen bij Visa. Nooit meer bestel ik hier.