Goed pak, jammer bezorging

Het pak zelf is goeie kwaliteit en zit goed. Hij werd alleen wel bij een postnl punt geleverd zonder aan te bellen. Dat was vrij jammer alleen denk ik dat het eerder postnl was dan feestwinkelxl.nl.

Snelle levering en goede kwaliteit!

M’n pak kwam snel binnen en dit was van goede kwaliteit

Helemaal goeie service

Ik heb een hele fijne ervaring met feestwinkelxl.nl De producten die ik besteld heb zijn de volgende dag (zondag) meteen verzonden waardoor ik ze de dag erna (maandag) al binnen had. Terwijl er op de website vermeld werd dat het pas dinsdag geleverd zou worden. Hier ben ik echt zeer tevreden over. Alles was ook netjes verpakt.

Ruime keuze aan verkleedkleding en het word super snel verzonden. Alles de volgende dag al keurig binnen!

Zeer snelle levering

Alles was duidelijk, binnen 2 dagen de gekochte spullen geleverd gekregen

Goed en snel

Artikelen goed te vinden op de website, snelle levering van de spullen.

Snelle levering en een te gek jasje

Snelle levering, goede kwaliteit en goede opties voor carnaval

Mijn pakket is snel bezorgd. De website is heel overzichtelijk en een uitgebreid assortiment.

Supersnelle levering en product zoals op de foto's

De levering supersnel, donderdagmiddag besteld vrijdag al in huis! Mooie overzichtelijke website duidelijke omschrijvingen en veel keus en veel verschillende maten :) Enige puntje de verpakking, in het kade van duurzaamheid zou de verpakking wat kleiner kunnen bv in een papieren zak ipv een mega grote doos :)

Sneller dan ik ooit heb ervaren

De dag ervoor bestelt en de dag erna al in huis. Heerlijk voor een last minute feestje!

Super snel

Zeer snelle en nette levering.

Alles verliep heel vlot, Snel geleverd en goed product

Snelle verzending, kwaliteit naar verwachting

De bestelling was snel binnen. De kwaliteit is prima voor carnaval.

Van mij krijgen jullie zelfs 11 op 10

Snel en correct. Houden zich aan de vooropgestelde levertermijn. Heel fijn !

Great customer service and super fast delivery

Great customer service and super fast delivery

Leuk kostuum. Precies zo als in de omschrijving Heel snelle levering

Echt mooie verkleedpakje van een goede kwaliteit. Supersnel geleverd! Zeker een aanrader!

Niet naar de leverdatum gekeken waardoor ik eigenlijk mijn bestelling te laat zou ontvangen. Contact opgenomen en ze hebben ervoor gezorgd dat ik mijn pakket alsnog op tijd binnen heb gekregen. Meer dan tevreden

Goeie kwaliteit snel geleverd

Snelle levering. Kwaliteit is goed.

Ik raad wel aan om of de pakjes aan te vullen met alles wat er op het plaatje ook bij staat of de dingen die er niet bij zitten van het plaatje af te halen.

Slecht

Kapotte bestelling

Super snelle levering

Leuk en degelijk pakje Een aanrader

Supersnel geleverd!

Ik kreeg onverwacht een uitnodiging voor de prinsenbal. Snel op vrijdag besteld en zaterdag in huis!

Alles perfect geleverd zoals beloofd.

Zeer goed alle artikelen ontvangen op de beloofde leveringstermijn.

Erg fijn!

Ik had n aardig grote bestelling gedaan voor onze groep jongens en twijfelde of het wel optijd binnen zou komen maar het werd zoals stond vermeld binnen 24 uur geleverd. Dus dat was helemaal top! Nu hopen dat de pakken ook n tijdje mee kunnen maar daar ga ik wel vanuit! zeker een aanrader!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire