Super tevreden!

Super tevreden van de bestelde hemden. Perfect zoals verwacht. En wat een bijzonder vlugge levering. Alles héél snel verlopen. Besteld via de overzichtelijke site, en daags netjes verpakt geleverd. De hemden beantwoorden perfect aan mijn wensen en zitten als gegoten. Dank en heel graag tot nog eens

Snelle levering, heel erg fijn!

Ik had snel een kostuum nodig en dat is gelukt! Snelle levering en het zag er erg goed uit. Veel positieve reacties ontvangen. Top!

Alles is perfect verlopen.

Duidelijke website, snelle levering, geen enkel probleem!

Mooi maar te klein

Mooi pak, alleen de broek is veelste krap. Dit terwijl de maattabel aangaf dat het moet passen

Past perfect, en den goeie prijs voor wat je krijgt

We hadden het pakket ontvangen, zat een leuk pak in en de kleine was gelijk enthousiast. Kregen het makkelijk aan zat goed om het lijfje heen. Maskertje erbij is goed, hij is maar half, maar is juist goed voor die kleintjes anders kan het misschien eng zijn. Mijn ervaring zover, top! Als je kind fan is van spiderman, is dit het juiste pak!

Alles wat je wilt

Groot assortiment, makkelijke website, volgende dag geleverd. Top bedrijf

Voor herhaling vatbaar.

Ruime keus, overzichtelijke site, levering tot op de minuut volgens belofte.

Hele snelle service! Lijkt Overtoom wel! Product voldoet ook aan verwachting. Dank!

Via Google makkelijk jullie site gevonden, daar snel ook gevonden wa t ik zocht. Bestelling plaatsen ging makkelijk en werd volgende dag keurig geleverd. Helemaal goed

Heel tevreden.

De bestelling was heel snel binnen en het retourneren van een artikel ging heel eenvoudig. Ik had ook heel snel mijn geld van dat artikel terug. De communicatie is ook zeer goed. Heel blij met dit bedrijf. Ga zo door!

Heel positief

De bestelling was ook zo gelevered, de spullen precies wie op de foto. Erg blij!

snelle levering en goed verpakt.

Naast de snelle levering van goede producten, schroomt dit bedrijf niet om oplossingsgericht te communiceren.

Prima webwinkel.

Alle bestelde artikelen waren snel geleverd. Alleen jammer sommige maten waren uitverkocht.

Goed en snelle levering

Goed en snel geleverd . Wel de maat is wat aan de kleinere kant dan kleding uit de winkel. Ik had xxxl staat voor maat 52 maar valt kleiner pas hem wel maar had graag wat ruimer maar prima te doen voor een verkleed feest.

Perfect fit, funny reaction

Was a funny present for a friend and worked out perfectly! :) The fit is great.

Bestelling geplaatst van feestkleding. Zelfde dag nog verstuurd. Prima kwaliteit, zoals beschreven op de site. Dik tevreden!

Producten goed zoals omschreven

Paste prima en snelle levering. Helemaal goed deze winkel.

Ging allemaal heel vlotjes.

Besteld, ben op de hoogte gehouden en de jurk paste ook nog.

Super tevreden,top! Vele positieve opmerkingen gekregen!

Zeer snelle levering,correcte maten,goeie kwaliteit,een aanrader!

Slecht

Na 10dagen nog steeds geen pakket ontvangen wat waarschijnlijk aan DHL ligt. Los dat vriendelijk op naar de cliënt en stuur een nieuw pakket op ipv wachten op DHL.

Keurig verpakt en snel ontvangen.

Zeer tevreden over de snelle en correcte service!

Vandaag besteld is morgen geleverd.

Via een overzichtelijke website een product gekocht dat met waanzinnige snelheid goed is afgeleverd.

Goed inzicht in het type product dat je als klant koopt. Hoogwaardige producten en een zeer snelle levering.

Heel vlotte service

Tevreden klant

Voldoet aan mijn verwachting

Voor buurtfeest Roaring Twenties zwart/goud outfit besteld. Ben verbaasd over de qualiteit en past precies. Toppie.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire