Geweldig!

Fijne, overzichtelijke website, meer dan genoeg keuze! Supersnelle levering! Gewoon top!

Supersnelle levering

Impuls aankoop, rond 23:00 uur besteld en andere dag om 19:00 uur geleverd Track en trace die klopt en een bezorger die gewoon bij de deur blijft staan tot er open wordt gedaan. Helemaal blij met deze service.

Ultrasnelle levering, we zijn tevreden met onze aankopen.

Dinsdag besteld en woensdag in huis

Snel en goed verpakt ontvangen

Wat een ruime, top site

Je hebt hier super veel keuze en het is een gemakkelijke site om alles terug te vinden. Ik had zondag middag iets besteld en het was de maandag al toegekomen. Bestelling was ook helemaal in orde. Ik bestel in de toekomst zeker nog bij jullie!

Super snel geleverd

Na de gemaakte keuze van het item, wat makkelijk te vinden is met de filters, werd product snel geleverd. Pakket is keurig verpakt en via mail wordt je goed op de hoogte gehouden.

Snelle levering, prima kwaliteit

Erg fijn dat de producten tijdens de drukte snel geleverd kunnen worden!

Snelle service en duidelijke site

Super fijne site en snelle verzending. Hele goede service, wordt op de hoogte gehouden vanaf het moment van bestellen tot aan de bezorging.

Duidelijk

Je krijgt goede informatie wanneer het pakket verzonden word. Het is ruim 1 week eerder binnen als dat ze gedacht hadden. Heel fijn.

Zeer goede kwaliteit

Pakket is netjes in een dag geleverd en het is ook precies alles wat ik besteld heb.

Super snelle levering

Super snel geleverd! Makkelijk te bestellen.

Ik voel mij als een superheld

Ik vond dit pak geweldig, ik heb nu voor de eerste keer een echte sixpack, wauw. Echt goed gemaakt, dus misschien was het niet het goedkoopste, maar zeer kwalitatier.

Alles de volgende dag in huis. Alles zat erbij. 1 artikel was te groot. Ook retourneren ging makkelijk. Klein -puntje is dat retourneren vrij prijzig is. Verder top!

uitstekend!

Ik heb mijn carnavalskleding van jullie mogen ontvangen! Het was perfect en een hele snelle levering, stel je wilt last minut nog iets bestellen ligt het de volgende dag op je deurmat. De maten vallen precies goed. Het paste perfect! ben er erg blij mee!

Snelle service.

Besteld, en daaropvolgend een snelle afhandeling. Super.

Goede prijs, snelle verzending

De artikelen zijn goed geprijsd. Duidelijke site en de producten had ik nog sneller in huis dan aangegeven.

Hele snelle levering

Hele snelle levering dit is inderdaad de vokgende dag geleverd en een mooie kwaliteit van kleding

SUPER!

Fijne website, heel overzichtelijk. Snelle afhandeling en verzending van bestelling!

Leuke pakken

Super toffe pakken met juiste maat. Ik heb hem gebruikt voor een pub quiz toen ik een team weekend had in schotland, de pakken hebben indruk gemaakt!

super ervaring

snelle levering goed product

Fijne website en snelle levering

Via Google kwam ik op deze website terecht en ik kon makkelijk mijn bestelling plaatsen. De bestelling is snel geleverd. Heel fijn!

Fantastisch! Een echte aanrader!

Uitgebreid gamma met zeer correcte prijzen. Er werd aangegeven dat de bestelling geleverd zou worden binnen de 24uur, iets wat vele beloven maar niet kunnen waarmaken, maar zij dus wel. Zeer tevreden van deze klantservice en dus echt wel een aanrader!

Helemaal geweldig en dik tevreden

Ik had een bestelling geplaatst maar was 1 artikel vergeten, even gebeld, bestelling werd on hold gezet, item er aan toegevoegd en alles kwam samen binnen, echt een super service en een hele vriendelijke medewerker gesproken. Super fijne winkel

Kinderen blij

De bestelling was er snel en onze kinderen waren enorm blij met de verkleedkleren. Ons dochtertje van 3 wou haar uilenpakje niet meer uitdoen en fladderde vrolijk door het huis.

Jurk ziet er geweldig uit. Dochter heel blij.

Prima. Ben er blij mee

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire