Laden reviews...
901 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Le recensioni evidenziano costantemente una consegna rapida e una comunicazione chiara. I clienti apprezzano il buon rapporto qualità-prezzo e un processo di ordino semplice. In generale, il servizio è affidabile e comodo, con molte esperienze positive. C'è una chiara propensione verso una rapida evasione degli ordini e un supporto disponibile.
Ik had snel een kostuum nodig en gelukkig had de website precies waar ik voor zocht, goede kwaliteit en in 1 dag geleverd. Wat wil je nog meer?
Quinten
Rotterdam
Keurige en mooie kleding voor een nette prijs. Hulp van klanten service ook prima bij een vraag. Blij met mijn mooie feestjurk!
Joyce
Langezwaag
Aankoop was wat ik ervan verwachtte en de afhandeling was volgens afspraak.
Bernard
Loosdrecht
Snelle en duidelijke opvolging van mijn bestelling. Correcte levering en de ontvangen goederen waren in perfecte staat.
Walter Poppe
Zelzate
Prijs kwaliteit prima in orde. Ruime keuze en snelle levering.
Peter
Aneek
Producten als verwacht en een snelle levering. Overhemd lijkt wel een 'single time use' item ... Misschien te 'gierig' geweest.
Johan
Apeldoorn
Zeer positieve ervaring! Prijs/kwaliteit een aanrader!
Nathalie
Brugge
Uitgebreide collectie
Skipper
Nieuwkoop
Feestelijk om online te schoppen bij feestwinkelXL Helder wat je koopt Snel geleverd Blijdschap als je het thuis hebt
25 September 2024
René
Oldenzaal
Snelle levering en goede kwaliteit van verkleding! We komen terug :)
Stephane Van Blerk
WATERLOO
Snelle levering en product zoals omschreven
J
Weesp
Erg snel geleverd, mooie kwaliteit. Ben zeer tevreden
Roelie
Veendam
Goede ervaring besteld en de volgende dag geleverd, kwaliteit is karnavalskwaliteit, maar dit is elders ook zo. Foutje gebeurt door mij bij de bestelling en de volgende dag reeds antwoord van hun klantendienst. Konden het zogezegd niet oplossen maar door zelf contact te nemen met post nl was het direct opgelost. Dus toch een werkpuntje daar.
bart
Wijnegem
Duidelijke site. Product ziet er net zo uit als op de foto. Mooie kwaliteit.
Gerdine Van de steeg
Uddel
‘‘s avonds besteld en de dag erna geleverd! Wat een service
Kathy
lauwe
Product wat besteld was is snel geleverd en daar werd ik goed van op de hoogte gehouden via mail. Product was netjes verpakt. Ben tevreden over deze webwinkel
Peggy
Ede
Genoeg variatie en snelle levering
Beveelt niet aan
Kas
Leiden
We hadden vrijdagavond besteld en zaterdag al in huis. Wat een service.
Saskia
Linschoten
Ruim aanbod en goeie levertijden. Ik heb contact gezocht met de klantenservice aangezien door 1 product de levertijd later was en dit hebben ze heel snel voor mij kunnen aanpassen.
Rosalie
Dijkstra
Fijne ervaring om hier te bestellen! De website was duidelijk, er was veel keuze en de bezorging was ontzettend snel! Een heel klein dingetje: Soms is het wat lastig om te vinden wat je zoekt en moet je vrij specifieke zoektermen gebruiken, en dat is af en toe even puzzelen. Maar verder een hele fijne ervaring met deze website!
Sven
Warnsveld
Levering zeer snel, volgens afspraak. Produkt was wat je mag verwachten
Arnoud
Raamsdonksveer
Klantenservice is geweldig! Snelle reactie en levertijd is ook supersnel!
Yos
Amsterdam
Zeer veel keus op de site en mooi ingedeeld in categorieën. Mooi pak uit gezocht en zit prima, de maten kloppen. Besteld en morgen is het er. Ik denk dat kan niet, maar de volgende dag was het er echt. Super snelle levering dus, top.
Marcel
Almere
Na online mijn vraag te hebben gesteld, werd ik dezelfde dag gebeld. Deze dame hielp mij keurig wn kundig. Ook heeft zij contact gezocht met leverancier of enkele producten nog leverbaar zijn. Over dit contact ben ik heel tevreden.
A. v
Oss