Heel erg snel geleverd wat mij erg goed uitkwam. Mooie goede producten. Jammer dat iets retourneren dan weer wel geld kost maar verder top gedaan!
Rianne
Den Bosch
Laden reviews...
892 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 11.601 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent snelle levering en duidelijke communicatie. Klanten waarderen de prijs-kwaliteitverhouding en het gemakkelijke bestelproces. Over het geheel genomen is de service betrouwbaar en gebruiksvriendelijk met veel positieve ervaringen. De feedback wijst op een sterke voorkeur voor snelle afhandeling en behulpzame ondersteuning.
Rianne
Den Bosch
Inge
Opwijk
Ik tikte in wat ik zocht het kwam gelijk omhoog besteld je kon der na nog allemaal producten toevoegen die bij het kostuum hoorde ook heel fijn. Binnen 48 uur had ik het binnen. Netjes was alles verpakt.
Mirjamvanderkwaak x
Katwijk aan Zee
Top ervaring. Leuke, grappige, feestkleding. Voor elk feest, wel iets en alle maten.. Kleding keurig verpakt in plastic hoesje en dat weer in een stevige kartonnen doos. Grandioos..
Tineke
Farmsum.
Ik heb besteld bij FeestwinkelXL. De producten kwamen goed overeen met de verwachtingen. FeestwinkelXL is betaalbaar. Ruime keuze. Goede kwaliteit en de levering gaat snel. Ik zal hier zeker vaker bestellen
Astrid
Harderwijk
Alles ging heel vlotjes en niet duur
Luc Deschamps
Menen
Mijn man en ik hadden een outfit elders besteld voor het foute feest in onze wijk. Helaas was dit niet wat we zochten en moesten we last minute op zoek naar een andere outfit. Deze vonden we hier! De keus in de webshop was uitgebreid. Toen we een keus hadden gemaakt werd de kleding zeer snelle geleverd, waardoor we in stijl naar het feestje konden!
24 September 2026
Lenie
Leeuwarden
Snelle levering Het ziet er precies uit zoals op de afbeelding Allemaal even mooi. En betaalbaar. Volgende keer zeker weter weer bij jullie een bestelling zal plaatsen. MVG Wilma Oellers
24 September 2026
Wilma Oellers
KERKRADE
Voor een gemaskerd bal besteld ik 2 outfits. Ik werd gebeld door een mevrouw die vroeg wanneer ik de outfits nodig had, want de handschoenen die ik had besteld waren nog niet binnen. Ze belde even om te horen of ze de levering van die dag nog kon afwachten of dat er wellicht voor een alternatief gekeken moest worden. Ik heb aangegeven dat we de kostuums in het weekend nodig hadden, dus dat was over 3 dagen. Mevrouw wist genoeg en zou de levering afwachten en anders opnieuw contact opnemen. Ik vond het enorm attent dat ik gebeld werd en dat er meegedacht werd. En de volgende dag had ik ook nog eens gewoon beide kostuums in huis. Inclusief de handschoenen die ik besteld had! Super! Zeer tevreden over ThuiswinkelXL.nl Bedankt. P.S. voor die lieve mevrouw die me gebeld heeft; het was een superfeest en iedereen vond onze outfits geweldig!
Suzanne
Berghem
Een jurkje voor Halloween gekocht, bij het openen van het pakket kwam een sterke plasticgeur uit waardoor je dit niet naar een feestje kunt aantrekken. Jurkje toch maar gepast maar bleek als een 40/42 te vallen ipv mijn kledingmaat 44/46 waarin ik het jurkje heb besteld. In de omschrijving stond dat het artikel “normaal” valt wat dus helaas niet klopt. Na mijn bevindingen heb ik een mail gestuurd of feestwinkel XL wat voor mij kon betekenen omdat de fout niet bij mij ligt vind ik niet dat ik verantwoordelijk ben voor de retourkosten en dat de verzendkosten van het terug te betalen bedrag word afgehaald. Maar ik heb geen reactie hierop ontvangen wat dus betekend dat ik voor een stinkend en te klein jurkje 25€ heb betaald maar dat ik na retourneren daar uiteindelijk maar iets meer van de helft van terugbetaald krijg en dat vind ik niet terecht gezien ik mijn best heb gedaan om de juiste maat te bestellen en een jurkje niet dusdanig mag stinken dat je het niet met goed fatsoen naar een feestje aan kunt.
M
Voorthuizen
Unfortunately, I had a very disappointing experience with this FeestwinkelXL.nl. The costume I bought for my son arrived torn. When I returned it, I was still charged €5 for the return. Unfortunately, I cannot recommend this website to anyone.
Marilia
Utrecht
Ik zocht een octoberfest jurk, groot assortiment, fijn dat er een maten tabel bij zit. Snelle levering en makkelijkw site.
21 September 2026
Martine
Harderwijk
Het was er super snel, alles netjes ingepakt en goedkoop voor de kwaliteit. Heel blij mee!
20 September 2026
Danielle
Schelluinen
Precies wat ik heb verwacht en voor leuke prijs
Dave
Leiderdorp
Allen, We hebben met een groep van 8 man diversen Marvel pakken gekocht en zijn super blij ermee. Goede kwaliteit en past perfect. We gaan naar de WK darten in Amsterdam morgenavond en zullen jullie ons zien. Groetjes Phil Hermans
Phil Hermans
Julianadorp
Dit was mijn eerste bestelling hier. Website geeft goed de voorraad aan en de belofte 'vandaag besteld, morgen in huis' is helemaal waargemaakt. Geen ervaring met Klantenservice of retouren, want het product dat ik had besteld was wat ik ervan verwachtte.
Jeroen
Nieuwegein
Site alles perfectcterug te vinden Bestellen vlot verlopen Betaling vlot verlopen Snelle levering Smaakt naar meer !
Vera
Sint Ulriksstraat 23 Dilbeek Belgie
De service was prima, kostuums goed te vinden en site was duidelijk. Overall een goede experience
Brian
Rotterdam
Makkelijk kunnen vinden wat ik zocht, werden goede aanvullingen getoond voor mijn bestelling. Bestellen ging gemakkelijk en snel en de bestelling was ook supersnel verzonden en bij mij thuis.
Ingrid Derks-Markus
SINT-OEDENRODE
Snelle levering, correct, klantvriendelijk.
17 September 2026
Kevser Kansu
Lochem
Mijn pakje heb ik nog steeds niet gekregen en ik had graag mijn geld teruggekregen .
16 September 2026
Ellen
Lier
Snel geleverd en zag er goed uit wat ik had besteld
Trijnie
Ter Apelkanaal
Voor het dorpsfeest was ik op zoek naar een Duits achtige feestjurk en zo vond ik deze. Hij was misschien net iets te ruim, maar vond het ook fijn dat hij net over de knie viel qua lengte. Ik ben 1.72 en draag normaal maat 44. Deze jurk met witte kousen waren top!
Syreetha
Oosterwierum
Ik had een Pacman-ghost kostuum besteld. Kreeg 'm de volgende dag binnen, was supergoed verpakt, supersnel binnen dus en erg goede kwaliteit. Heb er een leuk feestje mee beleeft. Zou zo opnieuw bestellen hier!
Guido
Almelo
Pakket snel en goed geleverd en op mijn vraag per WhatsApp snel een bevredigend antwoord ontvangen.
13 September 2026
Jorien
Maassluis
Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België.
Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!
Savannahweg 8
3542AW Utrecht