Snelle levering en goede kwaliteit

Jas gekocht bij Feestwinkel XL. De jas is van goede kwaliteit en levering van Feestwinkel XL, was zeer snel.

Super service!

Super goede service en pakken naar de juiste maten! Was zelfs een dag eerder bezorgd dan gezegd. Heel fijn!

Prima snelle levering

Snelle en efficiente service

de bestelling werd reeds de volgende werkdag geleverd. De 2 Kostuums waren perfect en heel fijn

Perfecte service

Tot nu toe altijd goed geholpen, snelle bezorging en snelle en passende oplossingen wanneer er een probleem is. Kortom super tevreden

Fantastische service supersnelle levering en een retourproces dat super werkt!

Ik heb bij FeestwinkelXL het The Brave And The Bold Batman Kostuum besteld in maat Large maar deze bleek helaas te klein. Zonder gedoe heb ik meteen een maat groter besteld en het retourneren was echt perfect geregeld. Je hoeft geen retourlabel uit te printen wat voor mij ideaal is omdat ik geen printer thuis heb. De levering was daarnaast ontzettend snel binnen drie dagen had ik mijn bestelling al in huis. Dit is precies wat je zoekt als je iets bestelt een webshop die alles duidelijk snel en probleemloos regelt zodat je er zelf geen tijd en energie aan kwijt bent. Absolute aanrader!

très efficace et très rapide.

Nous avons commandé la veille d'essayer le costume. Bravo.

top en snel bezorgd

voor een carnavalspak van 35 euro is het top en ook snel bezorgd. In het weekend besteld en maandag al binnen, Goede ervaring

Goed mooi pak

Het is een goed pak ziet er mooi uit, alleen er is 1 nadeel. Er zitten geen zakken in het pak dus dan moet je de hele tijd die rits open dicht doen dat is best hinderlijk voor de rest een goed pak dus

Geweldig, makkelijk te bestellen, super snel geleverd

Overzichtelijke site, duidelijke artikelomschrijving. Even snel gegevens invoeren en besteld. Volgende dag al in huis. Dik tevreden!!

Top, super alles

Snelle verzending, top kwaliteit. Erg goed . Zeker vaker gebruik van maken

Super snelle levering

Vandaag besteld is echt morgen in huis. Ook de retourzending verloopt soepel (wel op eigen kosten)

Zoals omschreven en snelle verzending

Heel blij met het product. Precies zoals op de website omschreven en ook de foto klopt. Zeer snel verzonden. Top!

Makkelijk en fijn gedaan

Het was makkelijk te bestellen en goede prijs. Pakket was snel opgestuurd en kwam heel nestjes aan

Heel erg tevreden

Fijne site, duidelijk en overzichtelijk, eerlijke informatie over de maattabel (dat je beter 1 maat groter kan bestellen), super snelle en nette levering.

Uitstekende kwaliteit en prijs

Artikelen voor nette prijzen en met de te verwachten kwaliteit!

Fantastisch pak

Ik vond het geweldig om als The Flash verkleed te gaan en het is een super grappig pak. Heel erg bedankt voor deze uitstekende levering!

Snelle levering en alles goed materiaal

Zeer te vreden goed materiaal en snelle levering zeker een aanrader voor iedereen

Duidelijke website

Ruim aanbod, handig door de filters die je kan instellen vb maat. Zeer gevarieerd! Handige webshop. Qua attributen. Meer gekocht dan gepland.

Geweldig!

Fijne, overzichtelijke website, meer dan genoeg keuze! Supersnelle levering! Gewoon top!

Supersnelle levering

Impuls aankoop, rond 23:00 uur besteld en andere dag om 19:00 uur geleverd Track en trace die klopt en een bezorger die gewoon bij de deur blijft staan tot er open wordt gedaan. Helemaal blij met deze service.

Ultrasnelle levering, we zijn tevreden met onze aankopen.

Dinsdag besteld en woensdag in huis

Snel en goed verpakt ontvangen

Wat een ruime, top site

Je hebt hier super veel keuze en het is een gemakkelijke site om alles terug te vinden. Ik had zondag middag iets besteld en het was de maandag al toegekomen. Bestelling was ook helemaal in orde. Ik bestel in de toekomst zeker nog bij jullie!

Super snel geleverd

Na de gemaakte keuze van het item, wat makkelijk te vinden is met de filters, werd product snel geleverd. Pakket is keurig verpakt en via mail wordt je goed op de hoogte gehouden.

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over FeestwinkelXL.nl

Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België. Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!