Prachtig! Snel geleverd en degelijk materiaal

Ik had dringend een kostuum nodig voor mijn negenjarige zoontje. Die voor de eerste maal ooit carnaval wou mee vieren. Alle hens aan dek en zoeken naar snelle levering maar toch nog met vertrouwen kopen. Zoek jij dat ook? Dan ben je hier aan het goede adres.

Op tijd het goed product geleverd

Precies het gene wat ik wilde. Prima service

tevreden

Zeer tevreden met de outfit! Mooi en degelijk.... Spijtig dat er geen hoofddeksel en vleugels bij waren....daar had ik wel op gerekend / gehoopt!

Vlotte service

2 dagen na bestellen werd ons pakje al geleverd.

Leuke outfit

Ideaal

Makkelijk te bestellen en snel ontvangen

top levering, goede geld-kwaliteit verhouding

Feestwinkel XL heeft een vlotte levering, overzichtelijke site en een goede prijs-kwaliteit verhouding. De jas welke ik aanvullend besteld had voor Carnaval was kwa stof exact wat ik verwachtte. Dit was te danken aan de gedetailleerd fotos in de webshop. De pas vorm was prima na inschatting met de maattabel.

Super!!!!!

Mijn zoontje wou als Dutch Van Der Linde verkleed zijn en het kostuum deed aan al zijn verwachtingen :-)

Makkelijke site en vlug in huis

Kwaliteit komt niet overeen met website

'Super Barman' pak besteld. Kwaliteit was allereerst matig, daarnaast ontbrak de cape en was de tekst op het pak in het Frans... Ze maken zich er makkelijk vanaf net voor Carnaval.

Top service!

Bestelling is snel en goed geleverd. Het pakje was wat beschadigd, mailtje gestuurd. Vervolgens zeer vlot en netjes opgelost, top!

Fijne online feestwinkel, ik vind altijd wat ik nodig heb.

Al vaker besteld, Duidelijke en goed werkende website met enorm veel keus. Betaalbare feestkleding. Snelle levering.?

Snelle levering, perfect product!

We hadden nog een kleurrijk jasje nodig voor de carnaval. Dit jasje was perfect, leuke kleur en lekker warm!!

Snel geleverd, top product

Prima inorde

Het pak werd snel geleverd en netjes ingepakt.giede keus.

F(B)eestachtig goed!

Het was een top ervaring om bij jullie een pak te kopen en de bestelling was precies op maat en de volgende dag als in huis! Top service

Mooi pak tegen een goede prijs

Carnavalspak zaterdags besteld en woensdag bezorgd. Prijs/kwaliteit was goed, pak heeft de carnaval en de wasmachine overleefd en kan volgend jaar weer gebruikt worden.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en stipte levering

Als ik iets nodig bestel ik het bij Feest xl

Snelle sevice sochtends besteld smiddags bezorgt. Super kwaliteit.

Snel geleverd en goed product

Na bestellen werd het daadwerkelijk de volgende dag al bezorgd. Product was zoals omschreven. Voor de prijs goed product! Lijkt erg op de duurdere varianten die je ergens anders kunt kopen.

Wij zijn heel blij met onze aankoop. Het heeft ons een fijne karnaval bezorgt.

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring met FeestwinkelXL. Snelle levering en helemaal naar behoren.

Goed en correct geregeld

Kleding voldoet aan verwachtingen

Snel geregels

Ik had mijn bestelling geplaats en de volgende dag was hij binnen de shirt zijn van goed materiaal en de kleuren kloppen op de foto ziet het er precies hetzelfde uit ik heb dus een goede ervaring met de feestwinkel

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over FeestwinkelXL.nl

Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België. Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!