Snelle levering en goede kwaliteit

Wij hadden voor onze vriendengroep pakken besteld voor een feest. Ze waren optijd binnen en precies zoals we verwacht hadden! Top!

Topproducten - zeker de moeite waard!

Ik was aangenaam verrast door de kwaliteit van de artikelen. Het kwam snel aan, goed verpakt, en het product voldoet volledig aan de beschrijving. Wat ik vooral waardeer, is de snelle afhandeling van je retour. Had voor zekerheid 2 thema's laten komen. Voor deze prijs had ik niet verwacht dat het zo degelijk zou aanvoelen. Kortom: ik ben zeer tevreden en zou het zeker aanraden aan anderen. Als je twijfelt: gewoon doen!

Prima ontvangen

Besteld en meteen een mail gehad dat de bestelling is ontvangen. Via pakket punt opgehaald. Prima communicatie

Snelle en kwalitatieve levering

Ik bestelde op vrijdagavond en tegen zaterdag middag was mijn pakketje al geleverd. Bovendien voldeed de kwaliteit aan mijn verwachtingen. Dat wordt een leuk verrassingsfeestje voor het pensioen van een collega!

Snelle service!

Duidelijk wanneer en snel verstuurd!

Super super super

Site opgeslagen in mijn favorieten

Duidelijke communicatie ivm verlaat product en de levering!

Snel geleverd en van goede kwaliteit

we hadden een viking pak voor een vrijgezellenfeest nodig, deze werd binnen 1 dag geleverd en heeft de hele dag en nacht overleefd. De kwaliteit was erg goed voor eht geld wat je ervoor betaald!

Top ervaring!

Bestelling was heel snel geleverd

Kwaliteit goed, snel verzonden.

Aanrader

De bezorging is echt ontzettend snel en fijn!

Super vlugge levering

Super vlugge en nette levering zoals was aangegeven. Donderdag avond brsteld en vrijdag morgen reeds in Belgie geleverd!!!

Snelle levering, goede prijs!

Fijn bedrijf. Snelle levering, goede prijs.

geweldig

De bestelde kleding was helemaal goed. paste perfect en we zagen er superleuk uit

snelle levering, top kwaliteit

Bestelling s'avonds geplaatst en volgende dag al geleverd. Kledij netjes ingespakt met kapstokken erbij. Stof voelt heel degelijk aan en maten zijn accuraat. Zeker een aanrader!

Snelle verzending en prachtige jurk

Ik bestelde voor het eerst bij FeestwinkelXL. Ik heb hen uitgekozen omdat ik dichtbij Utrecht woon en het een prettig idee vond dat ik het daar kon retourneren mits het niet goed zat. Maar de jurk is prachtig van Malafide! Het lijfje is echt heel mooi in elkaar gezet, het hoofddeksel is net echt, en de jurk zelf ook gaaf. Nu nog even rondkijken voor mijn jongste zoon zijn outfit voor ons Halloween feestje in Amerika. Bedankt team!

Beloftes ingelost

Alles verliep vlot.

Great experience—fun outfits and excellent service!

I ordered two mime costumes—one for myself and one for my daughter—from FeestwinkelXL.nl, and I’m really impressed! The delivery was super fast (received them the very next day), and the quality of the costumes is excellent. They look great, feel comfortable, and the price was very reasonable. Overall, a smooth and pleasant experience. I’ll definitely order from them again for our next party!

Snelle service met kwaliteit product!

Duidelijke site met een snelle lever service. Producht ontvangen volledig in lijn met omschrijving volgens de website en de look zoals op de foto's, zeer zeker tevreden!

Perfect product

Goed aan gekomen, en perfect product, helemaal naar wens

Snelle levering!

Besteld en betaald, bevestiging ontvangen, zelfde dag verzonden en volgende dag in huis, top!

Bestelde themakleding dag na bestelling in huis zoals vermeld. Goede service.

Geweldige shop ervaring

Het is echt een aanrader om hier te kopen. Voor ieder wat wils en ook in ieder maat iets te vinden. Ik heb vaak last met mijn lengte maar in dit geval was ik direct geslaagd. Het is een geweldige webshop

goede kwaliteit muts

Mooie elfenmuts van goede kwaliteit, lekker zachte stof.

Prachtig ridderpak

De maat 116 is aan de grote kant maar daar groeit hij wel vlotte levering Zou hier zeker weer iets bestellen

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over FeestwinkelXL.nl

Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België. Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!