helaas slechte kwaliteit

Wat leuke accessoires gekocht voor themafeestjes prehistorie (knuppel, pruik/baard en diadeem met botje), maar helaas was de kwaliteit dusdanig dat 1 van de accessoires (de diadeem) niet eens in elkaar gezet kon worden. De baard met pruik bleek alleen een baard te zijn. Had er wat meer van verwacht.

Het juiste product binnen een dag thuis

Ik zocht super zwarte kleuren lenzen,ik vondt ze bij de feestwinkel xl.kwa prijs perfect en ze staan super goed en zitten heerlijk,en kreeg ze de volgende dag in de brieven bus.volgende maand nog een paar aanschaffen maar dan in een andere kleur.ik ben super tevreden....

Besteld voor een fotoshoot. Ik raad aan een maatje groter te nemen dan je gewone maat. Past perfect. Direkt geleverd de volgende dag.

Super snel

Snelle levering, snel antwoord op mail, alles netjes ingepakt aangekomen heel tevreden.

Echt waanzinnige service!

Ik had mega veel last minute stress met het bestellen van een outfit voor een themafeest “Buiten de witte jas, wie zou je zijn als je heens arts was”. Het was vrijdag en ik had de outfit maandag nodig, erg krap, i know… Ik zag een leuk kostuum op deze site en ik had deze maar meteen besteld dezelfde vrijdag om 21:30 (ook weer véél te laat) met de gedachte dat hij dan nét op tijd op maandag binnen zou zijn. Nou wat denk je, wordt het pakketje ZATERDAG al bezorgd!! Echt helemaal geweldig, ik was echt positief verrast! Ik zou deze site zeker aanbevelen, of je nou laat minute stress hebt of niet!

Kwaliteit is beter dan wat ik normaal van verkleedkledij verwacht

De pakken zien er degelijk uit en levering ging heel vlot

Duidelijke communicatie en snelle service

Na het kopen van mijn producten ontving ik direct een e-mail met de bevestiging en factuur. Dit gaf mij het vertrouwen dat mijn bestelling correct was geplaatst. De volgende dag kreeg ik al een bericht dat mijn pakket was verzonden, en nog dezelfde dag werd het geleverd. Duidelijke communicatie en snelle service! Dank jullie wel, ik ben helemaal klaar voor mijn volgende feestje!

Snelle levering en ziet er prima uit.

topervaring

bestelling ging supervlot: 's avonds besteld en de volgende dag al geleverd. Vlotte en correcte communicatie

Super snelle service!

Je krijgt wat je ziet

Mooie kwaliteit en snelle bezorging

Feestwinkelxl.nl geeft uitstekend advies dmv bijvoorbeeld een goeie maattabel te plaatsen. Hun levertijd is uitstekend want binnen een paar dagen heb je je bestelling. De kwaliteit van hun kleding is ook uitstekend en tot slot is de prijs stukken lager als elders.

PRIMA SERVICE!

Orderbevestiging snel, levering snel, feedback Feestwinkel direct na bestelling ontvangen. Helemaal top!

Bezorging volgende werkdag my ass...

Ruim op tijd besteld, maar door 1 paar sokken dat er niet was de hele bestelling niet verzonden. Kwam natuurlijk veel te laat binnen. Had wel mailtje gehad met een keuze, maar in spam beland. Verstuur gewoon wat je hebt. Nu kan ik voor niks zomaar verzendkosten betalen...

Prachtige pakken , kleur en kwaliteit , heide prima

Snelle levering , ik zou hier altijd weer bestellen

Duidelijke website, snel gevonden wat ik nodig had. Feestwinkel heeft mijn bestelling snel en goed geleverd. Top !

Product werd snel geleverd, overzichtelijke website

Snelle levering, mooie kwaliteit

Super snelle correcte levering

Ze hebben beloofd dat binnen 24 uur aan huis geleverd en zo is het dus. Aanrader als je iets last minute wilt!

super!!!!

echt super snel geleverd! zondag besteld en maandag al in huis. de jas/ pak is helemaal volgens wens. en helemaal op tijd voor clowntjeshof

Supersnel & Topkwaliteit

Supersnelle last minute levering omdat ik te laat bedacht had dat ik iets moet kiezen en bestellen. Binnen 24 uur geleverd en spullen van topkwaliteit

Goed afgehandeld

Levering gemakkelijk

Redelijke kwaliteit

Riempje zat los, verder prima pak.

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over FeestwinkelXL.nl

Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België. Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!