Laden reviews...
903 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent snelle levering en duidelijke communicatie. Klanten waarderen de prijs-kwaliteitverhouding en het gemakkelijke bestelproces. Over het geheel genomen is de service betrouwbaar en gebruiksvriendelijk met veel positieve ervaringen. De feedback wijst op een sterke voorkeur voor snelle afhandeling en behulpzame ondersteuning.
Ze hebben een uitgebreid assortiment aan feestkleding. Wij gaan deze maand naar de foute party van Q-music en dit was de uitgelezen kans om er te gaan shoppen. Heb mij prima vermaakt met t kijken tussen al t 'foute' aanbod. De keus is een fout tijger pak geworden met heuptasje, zweetbandjes knalrood en uiteraard foute kettingen. Ik beveel ze zeker aan! Snelle en nette verzending.
5 June 2026
Carolien
Den Helder
Snelle levering zeer tevreden
5 June 2026
Natascha Hodiamont
KERKRADE
Duidelijke webshop, vooral aanbevolen artikelen zeer handig. Eenvoudig bestellen en betalen.
30 May 2026
Ellen
Haps
Heel gemakkelijk en correcte zoektocht,bestelling en retour
30 May 2026
Nadine
Lokeren
Super service, snel en gekregen wat ik besteld had en was zelfs nog boven verwachting!!
Ada
Bavel
Goede producten en snelle levering. Heel tevreden!
Marije
De Rijp
Had snel een outfit nodig. Dankzij jullie snel ontvangen! En goed verpakt. Wat wil een mens nog meer...
Koen Van Bochaute
Dilbeek
Prettige site Gemakkelijk besteld Netjes verpakt
Cindy
Etten-leur
Leuke producten, snel en correct geleverd en aan een betaalbare prijs.
Mv
Zedelgem
Het artikel werd snel geleverd en was ook keurig verpakt. Het artikel was zoals omschreven en voor een mooie prijs.
23 May 2026
Lauren
Vinkeveen
Na eerst de order elders besteld te hebben maar nooit ontvangen is...... De order opnieuw besteld, maar nu bij FeestwinkelXL en alles snel en naar wens geleverd gekregen. Was ook nog eens goedkoper dan de concurrentie. Toppers, een dikke duim is verdiend!
19 May 2026
Manon
VOORTHUIZEN
Snelle levering , grote keuze en goede kwaliteit
16 May 2026
Annemie
Brugge
Ik kon product snel vinden en ze hebben binnen de aangegeven tijd ook geleverd. Pakket kwam netjes en keurig aan.
16 May 2026
Hendrik jan
Heteren
Snelle levering, waar voor je geld. Zeer tevreden
C.Derogee
Almere
Twee pakken besteld en ze waren binnen no-time binnen. Dank voor de goede levering!
Niels
Hegelsom
Snelle bezorging netjes verpakt maten komen overeen met wat op de website staat! Krijg netjes updates over jouw bestelde outfit! Ik blijf hier bestellen een aanrader voor een ieder!
Yoeri
Rijswijk
Duidelijke communicatie, snel en volgend afspraak.
Bjorn
Geldrop
Feestwinkel deed wat ze beloofde op de website omtrent de levertijd. Voor mij dus een uitstekend oordeel.
Rob
Wemeldinge
Alles heel duidelijk en correct, snelle levering en compleet!
Wendie
Moerkapelle
De levering was uitstekend, opgehaald bij de Intratuin, en het pakket bevatte wat ik verwachtte, Wel ontving ik bericht dat de levering mislukt was; waarschijnlijk iets fout gegaan in het proces.
12 May 2026
Niels
Zoetermeer
Goede afwikkeling en snelle levering
12 May 2026
Jan
Pijnacker
Voor ons de eerste keer dat we van de Feestwinkel gebruik hebben gemaakt. De dag erna alles in huis en perfect voor ons feest in Peaky Blinders feest. Wij raden het zeker aan bij iedereen. Top
11 May 2026
José
Didam
Het is precies wat ik zocht maar dit prijskaartje voor wat eigenlijk gewoon een ballon is is schandalig.
Beveelt niet aan
10 May 2026
Vito Van Steendam
Wichelen
Wat een service. Mooi ,degelijk verpakt. Mijn verkleed kledij is perfect zelfde als op foto, alsook de pruik. Degelijke kwaliteit! Bedankt mijn voorpret is nu al 100%!
9 May 2026
Heidi
Foré
Alles geleverd en snel ! Blij met de aankopen.
8 May 2026
chr
kesteren
Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België.
Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!
Savannahweg 8
3542AW Utrecht