Snelle levering goede service

Snel geleverd lage verzendkosten en mooi verpakt

Hele snelle levering en het product is zoals omschreven op de website. Goede kwaliteit en de maat valt goed. Het kostuum dat ik heb besteld zal zeker in de smaak vallen op het feest! :)

Goede kwaliteit, goede prijs.

Kwalitatief goede producten voor een faire prijs. Veel keuze en snelle bezorging.

Uitstekende en snelle service

Tweemaal iets besteld, beide binnen de 24 uur geleverd. Helaas 1x te klein, retour gezonden en binnen 48 uur stond het geld weer op mijn rekening. Zeker een aanrader...........

Dag nadien geleverd. Leuke aanwinst voor de verkleedkoffer.

Bestelling kwam op afgesproken moment binnen

prima nog sneller geleverd als gemeld

goed bedrijf. snelle leveringen. top

Snelle reactie en keurige afhandeling van 1 pakketje.

Snelle reactie. Keurige afhandeling van 1 retour pakje. Leuke kleding.

Snelle levering!

Slechte realiteit van de maat

Netjes opgehaald bij een afgaalpunt in de stad (dit nooit aangegeven) . Na gepast te hebben de broek veeeeeel te klein terwijl ik al jaren dezelfde maat heb en het jasje een beetje te klein .. de rits van de broek was kapot.. had maat 52 voor mijn glitrerpak maar moet denk ik een 56 hebben ... groot verschil dus ..

fantastisch

goede service, snelle reacties op vragen. verder erg meedenkend toen er gebeld werd.

Een hele uitgebreide, fijne website met kleding van goede kwaliteit

De bestelling kwam snel binnen. Het artikel zal keurig in een kledingtas aan een hanger, waardoor je het gevoel kreeg dat er zorg aan besteed is. De jurk was ook precies zoals op de foto was, goede kwaliteit.

Snelle levering, ziet er goed uit.

Het pak wat ik heb besteld voldoet aan wat ik heb gezien op de foto's Ziet er netjes uit, prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. En snel in huis. Zal zeker vaker als eerst op deze site kijken als ik weer is wat nodig heb voor speciale gelegenheden.

slecht

Ik ben 1.66 en heb maat xs/s qua kleding. Ik had deze trainingspak in maat m besteld zodat hij wat ruim zou zitten. Echter was het veel te kort en veel te strak. En hij gaf ook onwijs veel glitterpluisjes af. Voor die prijs verwacht je veel beter. Voor retourneren moet je ook nog betalen! En de retourkosten van het pak heb ik nog steeds niet terug

Geen problemen makkelijk besteld

Snelle levering en goede kwaliteit spullen.

Kwaliteit valt alleen tegen

Setje Peaky Blindets outfit gekocht. Helaas carnavalkwaliteit. Dat gezegd, voor die prijs had ik misschien ook niet zoveel mogen verwachten. Was namelijk erg goedkoop. Maar toch. Ik had meer verwacht. Kan het vest en jas wel gebruiken, de rest helaas niet. Jammer. Maar de communicatie en levering was verder prima. Ik kreeg ook de mogelijkheid om te retourneren of ruilen, maar besloten om het vest en jas wel te gebruiken. Dus prima organisatie, maar ik zou dit setje niet aanbevelen als je iets zoekt wat je vaker wilt gebruiken. Wil je even voor de leuk wat eenmalig gebruiken dan is dit een goede en prijstechnische optie.

Zeer tevreden. Het pak is van fijne kwaliteit.

Betaald met ideal, levering 2-3 dagen later. Product net as beschrijven op website. Dus goede ervaringen metFeestwinkel gehad.

Netjes en snel

Snelle en nette levering. Alles is keurig verpakt. Kleding van goede kwaliteit.

Super snelle bezorging

Super snelle bezorging, veel keus, makelijker retour service. Ik raad deze site zeker aan.

Idee voor de verkleedpartij tot en met shinen op de dansvloer helemaal goed!

Gemakkelijke zoektocht naar de kleding op google. Bestellen, afleveren en kwaliteit helemaal prima in orde. Snelle levering én flitsend succes op het feest!

Makkelijk besteld, snel geleverd

Bestelling makkelijk doorlopen, betaalproces gaat soepel en gekregen op de dag die aangegeven was. Top! Bedankt.

Snel en goed geleverd. Prachtige kerst cober was een succes???

Super snelle service, en verzending.

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over FeestwinkelXL.nl

Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België. Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!