Griezelig super gave outfits

Vlotte levering, netjes verpakt en mooie outfits en ook nog eens prima kwaliteit

Niks te klagen

Je kan makkelijk iets leuks vinden en vanaf dat punt is het bestellen net als op ieder ander webshop. Leveren heel snel.

Levering kwam snel, pakket was goed verpakt

Snelle levering en goede service

Snel geleverd!

Het artikel was een alternatief voor uitverkocht Halloween artikel bij de concurrent. Daarom hoopte ik op snelle levering omdat we het binnen 3 dagen gingen gebruiken. De andere dag was het er en de Halloween van mijn zoon was gered en een succes!

Snelle servers

Geweldige avond gehad.

Ik wist niet zo goed wat te kiezen voor Halloween. En was al bijna zover dus deze site bezocht en gelijk besteld super netjes op tijd en goed verpakt binnen. Afgelopen zaterdag prachtige en legendarische avond gehad met de kinderen en volwassenen met halloween. Op naar volgend jaar.

Tevreden klant

Duidelijke site en snelle levering

Mooi pak en netjes op tijd geleverd.

Mooi leuk voor een goede prijs.

Savonds 23.00 uur besteld en zaterdag rond de middag was hij al binnen

Erg leuk

Zit erg leuk

Laatste moment halloween outfit nodig, volgende dag geleverd en heel mooi pak!

Uitstekende service!

Helemaal top Donderdag besteld vrijdag 12:00 al geleverd!

Wat een prachtige jurk

Jurk besteld voor mijn dochter, ik had hem inderdaad de volgende dag al binnen, en wat is die jurk mooi!

Best

Heel best

Snel en accuraat

Snelle levering. Van de 4 artikelen was er een te klein en zonder problemen teruggestuurd. Terugbetaling zeer snel geregeld. Dank hier voor.

Perfect lang genoeg voor mij!

Jurk snel bezorgd. Ik had voor de zekerheid een maat groter genomen, omdat meestal bij verkleedwinkels maten niet kloppen. Was niet nodig geweest. 36 was wel goed geweest in plaats van de 38, die nu iets te ruim viel. Maar vooral de lengte!! Eindelijk een keer goed. Ik ben 1,78 en de jurk viel precies goed. Als je dus klein bent, dan zal je de jurk in moeten korten.

Product snel geleverd en prima prijs-kwaliteit verhouding.

Om 23.00 besteld, volgende dag geleverd.

Last minute bestelling. Ik zag verschillende sites tegen elkaar opboksen qua levertijd, uiteindelijk een halloween jurk en nepbloed besteld via feestwinkelXl.nl. Alles de dag erop binnen, met een kaartje precies zoals op de foto's. Dochter blij en wij ook. Complimenten aan het team die zo scherp zijn dat de beloftes ook waargemaakt worden, dat is niet overal zo. Grt

Fijne winkel met veel keus

Nvt

Alles zat perfect

Alles zat perfect

Fast delivery

Great website to use and easy to navigate. Delivery time was very fast - within 24 hours. Item is as described.

Snelle levering.

Een zeer mooie clown kostuum gekocht, super kwaliteit en in een luxe verpakking aangekomen! Valt op maat. Zeer snelle levering. Ik ben dik te vreden. Mijn volgende Halloween aankoop ga ik hier weer zeker doen.

Ik heb een bestelling geplaatst die in amper 24u tijd aan mijn deur bezorgd werd. Topservice! Retourneren was ook gemakkelijk! Bedankt voor de service van goede kwaliteit.

Jestem bardzo zawiedziony!!!

Przesyłka do mnie nie dotarła. Zapłaciłem. Nie otrzymałem w zamian nic.

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over FeestwinkelXL.nl

Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België. Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!