Feestelijk goed!

Levering zoals beloofd de volgende dag binnen

Snel snel snel

Jullie hadden het product in huis... wat top is natuurlijk... En het was super snel in huis!!!

sensationeel

Geweldige outfit voor mijn feestje, goede pasvom, maak zeker de blitzzzz. Bestelling kwam zoals beloofd ook binnen 1 dag binnen, voor mij precies op tijd

Slecht

Jammer al de ringen lagen er al uit van de blouse lagen er al uit in de verpakking. Daar is de prijs niet naar 60 euro jammer.te duur.

Snelle levering en een super mooie outfit

Ik ben blij met mijn outfit, ziet er goed uit en zit fijn. Goede maat-omschrijving want hij zit als gegoten. De levering is echt heel snel, in de avond besteld volgende dag al in huis.

Veel keuze, snelle levering

Veel keuze uit producten, prijzen zijn goed en snel bezorgd. Kortom, helemaal toppie!

Perfect!

de woensdag om 16u45 besteld, 24u later geleerd aan huis.

Superwinkel

Ik heb het pakje laat in de avond besteld en de volgende morgen was het al bij mij. Kan geen puntje van kritiek vinden

voldoet aan mijn verwachting

Supersnel

Duidelijke site, goede zoekmachine, duidelijke maat-uitleg, supersnel verstuurd en stevig ingepakt!

Super snel geleverd en goede prijskwaliteit.

Snel en goede service

Goede kwaliteit, snel verzonden en veel keuze. Al met al blij met deze feestoutfit!

SNELLE LEVERING, MOOI EN GOED PRODUCT

De website is makkelijk in gebruik en overzichtelijk. Bestellen is eenvoudig en de levering is snel. Goede kwaliteit ook.

Prima en snelle levering

Kwaliteit van artikel is goed. Ben tevreden

Goede en snelle service

Bestelling is snel geleverd en kwaliteit is naar wens. Prima ervaring!

Super snelle levering

Levering was super snel en goede kwaliteit

Zeer snelle levering

Werd snel geleverd top !

Precies wat ik nodig had en perfecte prjs

Mijn paaspak besteld , en dat is heel goed bevallen. Alle bestellingen waren mooi optijd binnen. Feestwinkel XL bedankt voor de goede service.

Super service

Erg klantvriendelijk, meedenkend en doen wat ze beloven

PERFECT

OK

redelijk

het gene dat op de foto stond kleedje met kousen , werd alleen kleedje zal er volgende keer beter op letten maar haarstukje werd apart aangeboden , kousen niet of niet gezien

Mijn bestelling de volgende dag al in huis!

Ruim assortiment met leuke producten. Goede service en ik had het de volgende dag al in huis.

Geweldige kwaliteit

Snelle levering, geweldige kwaliteit. Wij hebben het pak gekocht omdat wij als Natuurbad en Camping Engelbert jaarlijks een Pasen activiteit hebben. Wij zeggen dikke aanrader ! Veel blije kindjes en leuke foto momenten met de paashaas.

Snelle verzending!

Ik had snel een outfit nodig voor een feestje. In de avond besteld en de volgende dag al in huis. Heel fijn!

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over FeestwinkelXL.nl

Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België. Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!