Mooie outfits en snelle levering!

De bestelde artikelen waren snel ontvangen en ze zagen er mooi en degelijk uit. Omdat ik lang ben had ik er meer dan 1 besteld en kon eenvoudig een outfit terugsturen en dat zonder gedoe van printers.

Goeie service goeie producten

Overzichtelijke website met veel aanbod. Aanrader!

Prompt eerlijk antwoord op mijn vooraf gestelde vraag. Levering supersnel tijdens de afgesproken uren. Per ongeluk 2 dezelfde artikelen besteld, geretourneerd en het geld is supersnel geretourneerd. Topervaring

Zit heel goed!

Zit heel goed!

Hele snelle levering.

Goede en snelle levering

Na bestelling een snelle en duidelijke levering.

Heel snel en correct

De levering was sneller dan verwacht, besteld op zaterdag, e-mail op zondag en levering op maandag!

Ging top allemaal

Waren aardig alles ging goed

Kwaliteit en snel

Mooie pasvorm, aangegeven maat correct, goed afwerking en kwaliteit, netjes verpakt en zeer snel verzonden naar Belgie. Aanrader !

Super snelle, goede levering

Een 10

Fijne webwinkel met veel keuze

Ruime keuze in het assortiment. Overzichtelijke website, makkelijk om alles te vinden en te bestellen. En heel snelle levering. Zeer tevreden

Alles liep gemakkelijk en goed.

Voor zover ben ik tevreden met hoe de bestelling is verlopen. Het liep gemakkelijk en goed. De verpakkingen zijn ook prima.

Correcte service!

Vlotte afhandeling van mijn bestelling!

Gekregen wat ik besteld en verwacht had te ontvangen. Snel en netjes

Super tevreden

Simpel te bestellen en snel geleverd. Duidelijke foto's en keurige kwaliteit

Snelle levering!

Gisteren besteld, en vandaag al in huis! Erg fijn!

Snelle service en -met aanbieding- goedkoop

Petticoatjurk gekocht welke ong. de helft goedkoper was en dus gelijk gekocht.

Super snelle levering

Mooie kwaliteit en de levering was super snel. Ideaal voor een last minute verkleedsessie.

topservice

Heel correcte en vlugge levering.

TOP

Goede service, besteld en dag nadien geleverd, zoals beloofd. Maat perfect en mijn aankoop zag eruit als op de site. Ik heb mijn winkel gevonden !!

Snelle levering en is zoals op de foto

Voor oktoberfest had ik op het laatste moment een jurk nodig. Nergens op tijd te leveren behalve bij feestwinkel. Jurk ziet er super uit. Ik ben er erg blij mee.

Gewoon oke

Veel keuze. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Maatadvies.

Super leuk politie jurkje

Super snel geleverd en een leuk jurkje!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit van de jurk. Het andere item in het pakket was niet meer beschikbaar en werd tijdig gemeld, met de optie om dan de jurk toch te leveren of de bestelling volledig te schrappen.

Uitgwbreid assortiment, scherp geprijsd, snelle levering

Was op zoek naar een outfit voor een thema feest. Prima geslaagd bij Feestwinkel.nl. Eenvoudig proces om te bestellen en snelle leverIng. Aanrader.

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over FeestwinkelXL.nl

Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België. Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!