Ik had een kostuum gekocht en bij binnenkomst bleek er geen broek bij te zitten. Gelijk gebeld en de dame aan de lijn heeft mij uiterst vriendelijk geholpen. Het gehele pak was niet meer op voorraad, dus ik kreeg een voorstel van terugsturen of het jasje houden en een financiële tegemoetkoming. Voor het laatste heb ik gekozen. Volgend carnaval ga ik zeker weer bij jullie op de prima site kijken en wellicht kopen.

Uitstekend!

Snelle levering en handig verpakt

Dit was mijn eerste keer dat ik wat bij u heb besteld. Keurig netjes de levering en ben ,eer te vreden met het pak.

Alles perfect geregeld

Alles perfect geregeld

Overzichtelijk, snelle verzending

Bestelling werd eerder geleverd dan verwacht , goed verpakt

Leuk hippie jurkje

Ik had een kort hippie jurkje besteld , deze was erg leuk en zat goed. Alleen de slierten moest ik nog goed strijken, deze ware verfrommeld. Ook een leuke haarband en ketting erbij. Ik kreeg leuke reacties.

Snelle levering en goede kwaliteit

Super!!

Alles klopt; bestelling was precies zoals verwacht. Maten zijn ook exact als vermeld/besteld en alles op voorraad en binnen 24 geleverd.

Bestelling keurig verzorgd!

Een site met heel veel variatie. Mooi koeienpakje voor dochterlief. Snelle levering.

Product zoals omschreven. Kleur en maatvoering zoals gehoopt. Kwaliteit en materiaal naar wens.

Goede prijskwaliteit

Goed en correct

Top bedrijf snelle levering

Wij zijn erg blij met de gekozen pakken! Staan super gaaf..

Eenvoudig te bestellen en een snelle levering zijn punten die mij bijzonder aanspreken.

Snelle en goede bezorging

Het product werd snel en goed geleverd. De communicatie met het bedrijf was uitstekend!!

Snels bezorging!

Volgende dag in huis super bezorging. Jammer dat als je iets terug stuurt je nog verzendkosten moet betalen vandaar een halve ster minder

snelle goede bezorging

Om 22:00 besteld en de volgende de dag om 12:00 al in huis.

Duidelijke website van de verkoper. Snel besteld, zelfde dag nog een mail dat die al verzonden was. Volgende dag al in huis.

Schijnt door

Super leuk pak en snelle service, helaas schijnt het pak helemaal door en dat stond niet in de omschrijving:(

Leuke kleding welke super snel is geleverd!

Hele leuke carnavalskleding waar ik gegarandeerd succes mee ga hebben. En de levering was heel vlot super snel! Klasse!

Uitstekend!

Zeer snelle levering, retour ook goed geregeled en snel afgehandeld! Kortom zeer tevreden!

perfect!

makelijk en snel in huis.

Simpele snelle bestelling

De site was erg duidelijk en overzichtelijk Er was veel keuze en de bestelling was de volgende dag geleverd! Goed bedrijf

Snelle levering, product van best wel een aardige kwaliteit, retour zenden ook prima geregeld.

Nette levering. Top

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over FeestwinkelXL.nl

Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België. Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!