Perfecte kledij zoals op foto

Super geregeld

Snel en precies volgens de omschrijving geleverd

Ruime keuze met originele kostums!

Deze website heeft ons de mogelijkheid aangeboden om originele kostums voor een feest te vinden. De levering is zoals op de website vermeld op tijd geleverd geweest. Super!

Ruime keuze met originele kostums!

Super leuke en perfecte service

De service van bestellen tot leveren ging zeer voorspoedig. We hebben de kleding, Popeye en Dracula Malefica, in een goede verpakking ontvangen. De kleding zit goed en staat hartstikke leuk. Vanavond feest, we zijn benieuwd naar de reacties.

Prima pak

Voldoende om een leuke Piet te spelen

Prima pak

Voldoende om een leuke Piet te spelen

Prima levering en kwaliteit

Snelle levering en de kwaliteit van de stof ziet er goed uit! Blij mee

Prima levering en kwaliteit

Snelle levering en de kwaliteit van de stof ziet er goed uit! Blij mee

Perfect kloppende website Snelle levering Goed verpakt pakket Prijs kwaliteit is fantastisch

Ik had een pierrot jasje gekocht, de andere dag was ie al geleverd, maar het was te klein. Grotere maat besteld, die past precies goed, weer na één dag geleverd. Het jasje is van prachtige kwaliteit, ben erg blij.

Zeer goede service

Bestelling komt zeer snel toe. Prijs kwaliteit v d producten zijn zeker ok. Ik blijf op deze site bestellen!!

Zeer goede service

Goed webwinkel, duidelijk.

Het is een duidelijke site, zoekfuncties worden vrij goed weergegeven, maat voering wordt in de meeste gevallen goed aangegeven. Accessiores zijn best betaalbaar.

Makkelijke site.

Ze komen hun afspraken na

Prima website, goede prijs-kwaliteitverhouding en levering is volgens afspraak

super goed

de site geeft goede zoekresultaten. groot assortiment. super snelle levering. goede prijs-kwaliteit verhouding.

super snel

bestelling van meerdere producten, netjes verpakt. super snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Leuke kleding en super snelle service. Topper

Leuke kleding en super snelle service. Topper

Vlotte Service

Fijne website, geeft overzichtelijk weer welke producten/maten nog op voorraad zijn, en evt suggesties die erbij kunnen.

Vlot

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over FeestwinkelXL.nl

Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België. Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!