Supersnelle levering

Supersnelle levering, zoals beloofd op de website, van de bestelde producten. Heel fijn!

Product zoals beschreven, vlotte afhandeling en de volgende dag al in huis. Top

Supermooi kostuum

Heel mooi kostuum. Net zoals op foto. Snelle levering!

Prima service en communicatie

Snelle levering, prima service en goede communicatie. Wij hadden 3 piloten pakken gekocht. 2 gingen na 2 keer opendoen al kapot (ritssluiting). 2 pakken teruggestuurd en het aankoopbedrag teruggekregen. Keurige service!

Goed geregeld en op tijd bezorgd

Al onze bestellingen werden netjes verpakt en keurig op tijd bezorgd.

Ik heb een pak gekocht.. maten vallen iets kleiner dan normaal.

Had vleugels besteld maar de glitters geven enorm af. Bestelling kwam wel snel

Kwaliteit zg

Snelle service. Klantvriendelijk

goede ervaring gehad

Ik kende 'feestwinkelXL.nl niet. Doch indien ik opnieuw iets nodig heb om te feesten, zal ik niet nalaten om opnieuw gebruik te maken van de grote keuze. Snelle service, vlotte afhandeling. 1 bestelling stuur ik nog terug omdat ik niet de juiste keuze heb gemaakt. Doch de 2de bestelling was dik in orde.

snelle bezorging

alleen jammer dat je moet betalen als je een product terug moet sturen. Maten op de site komen niet altijd overeen met werkelijke maten. FeestwinkelXL is wel met veel producten de goedkoopste als je vergelijkt met andere sites!!

Prima service top bedrijf

Wel goed

Sorry. Maar bij het aantrekken zat er al een lange stiknaad los van m.n jasje en hebben die provisorisch gouw dicht genaaid.. de levering was mooi op tijd.

Veel keuze, betaalbare prijzen en snelle levering.

Mooi aanbod en snelle levering

Mooi, ruim aanbod en betaalbaar. Snelle levering. Betrouwbare verkoper gebleken

geweldig

snelle levering precies zoals afgesproken.

Makkelijk bestellen, meteen duidelijk hoe lang het duurt, snelle levering

Super snel geregeld 's avonds besteld volgende dag in huis. Prijs kwaliteit ook toppie

Zo moet dat

De winkel levert binnen een dag? De website is duidelijk en zonder web2.0 gedoe - alles prettig afgehandeld. Buitengewoon leuk! Dank voor de puntjes op de i’s te zetten voor mijn dochter. (Eindfeest thema: gemaskeerd)

Mooi jurkje

Mooi jurkje met vleugeltjes! Op het eerste gezicht lijkt het prima wat te kunnen hebben, nu 1x gedragen! Onze dochter is 4 jaar, maat 5-8 jaar gedaan. Gelukkig maar, deze zat mooi en kan ze volgend jaar nog aan, maar denk daarna niet meer, dus maatje groter is aan te raden. Snelle levering.

Slecht

Ik probeer jullie al dagen te bereiken. Mail gestuurd waar ik geen antwoord op krijg!

Snelle levering en hele goede kwaliteit kleding

Snelle levering.goede kwaliteit van de kleding echt heel.erg tevreden er mee

Na bestellen snel geleverd

Prima website en na uitzoeken en bestellen is er snel geleverd

Duidelijke omschrijving & goede verzending

Voor de feestweek een carnavals outfit moeten kopen. Hier verschillende jurkjes en pakken bekeken. Op het plaatje was duidelijk te zien hoe lang de jurk was en er stond duidelijk bij welke accessoires erbij zaten. Dit was erg fijn. Goede en snelle verzending.

Makkelijk items op te zoeken op de website. Op de website stond dat het 11 dagen ging duren voor ik het pakketje ging krijgen maar na 2 dagen had ik het al. TOP!!!

Heel tevreden met mijn bestelling. Prijs/kwaliteit in orde en vlotte levering.

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over FeestwinkelXL.nl

Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België. Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!