Goed en snel

Alleen wil hem komen Ruilen is iets te klein Besteld

Snel geleverd top

Snel!

Volgende dag het je bestelling binnen, goede maten en compleet. Goed bezig!

Mooie ruime collectie voor een redelijke prijs

Het assortiment is enorm groot en alles wat ik nodig had was bij Feestwinkel XL te vinden. En ook niet onbelangrijk: een snelle levering van de bestelling.

Super service, altijd snel en correct !

Het is fijn winkelen met zulke goede service, de vlotte communicatie, de snelle leveringstermijn, alles was precies zoals verwacht, simpelweg ... toppie !

Super snelle en keurig verpakte levering!

Je ziet dat ze bij FeestwinkelXL de spullen met zorg inpakken. Keurig verpakt en zo kreukloos mogelijk ontving ik de kleding en attributen gelijk de volgende dag. En dan ook nog prachtige kwaliteit. Dit wordt mijn vaste winkel als ik weer iets nodig heb!

Super snelle levering en goede kwaliteit kleding

De levering was echt de volgende dag in huis zoals belooft. De kwaliteit van de bestelde kleding is ook goed.

We hadden alles de dag erna. En de kwaliteit is heel goed

mooi en snel

goed verpakt en snel bezorgd dank jullie wel dit voor jungle party:)

Snelle bezorging, goed product!

De maat was precies als omschreven en het materiaal was van goede kwaliteit

Fijne overzichtelijke website en makkelijk bestellen en een snelle levering

Snelle en goede service

Op de valreep nog een verkleedpak voor onze dochter moeten scoren. En dat is gelukt! Keurig op tijd geleverd en prima kwaliteit! Aanrader!

Past perfect en prijs/kwaliteit heel goed.

Heel prettig was de snelle levertijd!! En dan past het ook nog en heel blij mee ! Het feest kan nu echt beginnen

Snel geleverd zoals belooft , top

Super oke

Fijn!

Correcte, vlotte levering. Fijn pak, we kunnen weer feesten!

Alles correct en vlot verlopen

's avonds om 19u besteld, de dag nadien om 14u geleverd!

Fantastich

In korte tijd moesten wij een kostuum regelen, en dat kon bij jullie, de levering is zoals gezegd goed , binnen 24 uur. De kostuums zijn heel mooi jullie leveren fantastisch werk

Ik ben nooit zo van gelijk betalen. Maar heb het het opgewaagd. Snelle levering de volgende dag al jn huis zoals het aangegeven is. Me dochtertje vind het heel leuk en gaat een leuke dag tegemoet.

geweldige site

veel aanbiedingen op de site en snelle levering.

Slechte kwalitejt

Ik had de jurk besteld voor een thema feestje, diezelfde avond aangedaan en was niet perse n dansparty dus gw rustig aan gedaan. De jurk zat vrij los dus uitscheuren kon nauwelijks maar toch ik deed m’n arm omhoog en rats uitgescheurd bij m’n arm en later op de avond op nog 3 andere plekken terwijl ik erg rustig en voorzichtig ben geweest met de jurk.

Goede levering, prima pakje

De levering was goed een snel, het pakje was prima zat alleen bij de buik wat raak. Het leek bijna of je hem ook aan kon als je zwanger was.

Prima snelle correcte levering

Makkelijk te bestellen en voldeed aan de beschrijving

Perfecte service

Snel en vlotte levering.

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over FeestwinkelXL.nl

Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België. Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!