Dag na bestelling al ontvangen en alles in orde!

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Doen wat ze vermelden op de site, kleding ziet er goed uit. Levering netjes! Zeker bestellen hier

Het feestje kan beginnen

Deftige kwaliteit. Goede prijs / kwaliteit verhouding moet bij kinderen tegen een stootje kunnen snelle verzending

Goede kwaliteit, net zoals op de afbeelding en op tijd in huis, erg fijn!

Goede kwaliteit, net zoals op de afbeelding en op tijd in huis, erg fijn!

Je krijgt wat je besteld en heel snel!!

Heb om 21.30 in de avond een pakje voor mijn dochter besteld. Het was de dag erna binnen! Perfect! Snelle en goeie service

Supertof kostuum!!!

Het is echt een heel mooi kostuum en werd super vlug geleverd!

Super snel

Top...

Ik ga er nog gebruik van maken

Leuk jurkje, veel keuze, supersnelle levering!

Ik had onverwacht een jurkje nodig. Was blij met de grote keus en supersnel geleverd. Om 22 uur besteld, volgende ochtend al in huis.

snelle levering en materiaal zoals afgebeeld

Zoals de titel zegt :) Sommige spullen blijven natuurlijk wel wat duur (maar op deze site niet per é duurder dan ergens anders, verkleedgerei is gewoon prijzig).

Snelle levering maar helaas te klein

Snelle en nette levering

Makkelijk besteld, snel in huis

Bestellen ging makkelijk, leveren ging snel, product voldoet aan beschrijving.

Uitstekende service, snelle levering, goede producten

Compleet volgens afspraak en producten zijn boven verwachting goed in kwaliteit.

super

ik carnavalkleding gekocht voor mijn 4 kinderen 3 waren perfect voor de jongste was wel te groot

Precies zoals op de website!

De kleding was net zo mooi als op de website en zag er goed uit. De maten waren ook zoals aangegeven en verwacht. Ook alle accessoires waren keurig meegeleverd.

Duidelijke site en snelle levering

Top. Kleding geheel volgens foto op website.

Vaak valt een product dat online wordt aangeschaft in werkelijkheid tegen. In dit geval voldeed de jurk precies aan de verwachting. Daarnaast werd de jurk ook geleverd op de datum die bij bestelling werd aangegeven. Kortom, een prima klantervaring!

De kwaliteit van mijn producten die ik bestelde waren zoals op de foto's online. Zeer gemakkelijk om dingen te bestellen, onmiddellijk een duidelijke bevestiging met factuur en voor dat ik het wist zat het al in mijn brievenbus! Top!

Snelle levering, slechte kwaliteit

Ben erg teleurgesteld over de kwaliteit van de kleding en accessoires die ik heb besteld. Levering en communicatie is wel top.

Heel mooi

We zijn er erg tebreden mee

Snelle levering en tof product

Ik heb 2 skipakken gekocht op deze website. Ze komen precies overeen met de foto, zijn lang genoeg en bovenal erg fout (op een goede manier). Het enige jammere is wel dat ik een maat groter moet bestellen voor 1 pak en er geen omruil beleid is wat betreft verzendkosten. Verder een sterke aanrader!

Super snel service

Zondag besteld en maandag binnen..echt super snel en goede kwaliteit.

Snelle app..snel gelevrd..top

Werkt prima.

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over FeestwinkelXL.nl

Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België. Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!