Communicatie is goed

Zie hierboven

Verkeerd artikel geleverd. Kon niet op tijd rechtgezet worden

Zie boven

Ik zou mijn bestelling op 5 februari binnen krijgen, tot op heden niets ontvangen.

jammer dat je tussentijds niets te horen krijgt, ik snap dat het druk is, maar laat dat even weten.

Mooie website, makkelijk in gebruik, veel keus.

Super snelle levering. Maten kloppen zoals aangegeven.

Van aankoop t/m retour super tevreden!

De website toont een zeer uitgebreid assortiment waarbij eenvoudig kan worden gefilterd op de wens van de klant, de informatieverstrekking bij de producten is volledig; je weet precies wat je koopt. Super snelle levering; de volgende dag was mijn zending al binnen. Er was 1 item vertraagd, waarover ik netjes een e-mail met excuses ontving en de aangepaste geplande leverdatum. Een zeer volledige informatieverstrekking. Retourzending was eenvoudig te doen met info op de website en ik ontving 3 dagen na retourzending het bedrag al netjes terug. Vollediger kan niet, ik ben zeer tevreden!

Zeer goede en snelle service

Bij een geleverd artikel ontbrak een knoop. Binnen korte tijd had ik een reactie en mijn geld terug.

Het was een snelle levering alleen ze zetten op de site niet dat de maten klein vallen. En daardoor geef ik het 3 sterren.

Goede web winkel Vandaag besteld morgen in huis komen ze ook echt na en met kwaliteit spullen

Veel keuze en snelle levering.

Het is een goede site om iets te bestellen mijn dochter heeft zelf het pak uitgekozen. En de bestelling werd geleverd op de dag zoals afgesproken.

Service precies zoals beloofd!

Zie hierboven

Hele snelle levering! Goede kwaliteit!

Hele snelle levering! Goede kwaliteit!

Super snelle levering en goede kwaliteit.

Leuke spullen en betaalbare prijs/ kwaliteit.

Snelle levering , alles zoals op de website

geweldig geholpen

ik ging er een beetje twijfelachtig de bestelling doen maar ik werd goed geholpen handige mails gekregen goeie lever tijd en precies de goede maat!!

goede snelle levering

goede en snelle levering. Was wel verpakt in een overdreven grote doos. Zonde!

Snelle levering, leuke kleding

Veel keuze, duidelijk omschreven en goede kwaliteit!

Topservice

Woensdag rond 22:00 uur besteld, volgende dag kon ik al om 10:00 uur het pakketje ophalen bij het Post-nl ophaalpunt!

Ik koop normaal nooit carnavals kleding omdat we altijd alles zelf maken.. ik was opzoek naar een Viking jurk en heb bij jullie een prachtige lange jurk gevonden en voor 35,95 kon ik deze zelf niet maken..

Zoals verwacht

Past goed, er is gehouden aan de levertijd die beschreven stond, dat is erg fijn

Duidelijke site, snelle service en levering! Kan het toch nog een geslaagd carnaval worden! Dank daarvoor!!

‘s avonds besteld, volgende dag geleverd

Producten en maten goed omschreven, paste perfect en binnen 1 dag ontvangen.

Goede prijs en snel geleverd!

Het bestelde artikel was bij jullie het goedkoopst en de dag erna al in huis! Erg tevreden!

Snel en goed geleverd top!!

Duidelijke site snelle levering en goedkoper als andere feest sites

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over FeestwinkelXL.nl

Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België. Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!