Goede en snelle levering

Last minute een pak nodig en ruim optijd geleverd

snelle levering, goed artikel, goede prijs

-Artikelen snel geleverd en juiste product ontvangen. -Voor retour betaal je zelf de verzendkosten.

Superfijne winkel

Bestelling was er zoals afgesproken , maat helemaal goed , hele fijne service dat zie je niet snel meer . Fijne winkel

Heel snel geleverd

Gemakkelijk te bestellen

super service

Ik zocht een prinsessenkleed en vond eerst niet de juiste kleur. Na contact per e-mail werd mij asap een heel goed alternatief aangeboden, dat ik onmiddellijk bestelde. Super service!

Veel keus en heel snel geleverd!!

TOP!!

Top service!

Zoals de afbeelding. Top snelle levering!

Klantvriendelijk

Heel snelle levering, rekening gehouden met de leveringswensen, open communicatie. Kortom heel erg klantgericht

Snelle servicr

Goed en snel

Ik ben heel tevreden Goeie kwaliteit Echt een aanrader Snelle leveling Top

Nagekomen wat beloofd is. Zending is netjes de volgende dag geleverd

Op tijd en goede maat

Onze bestelling was compleet, op tijd en het was ook de correcte maat. Kwalitatief iets minder maar het is uiteraard maar om te verkleden, niet om elke dag te dragen.

Ik had de artikelen donderdag voor 23:49 besteld en ze waren netjes de volgende dag binnen en het was netjes verpakt..

Perfecte service en zeer snel geregeld!!

Heel snelle en goede service !

Helemaal top

Duidelijke en snelle service! Pakket volgende dag al in huis

Super en snel leveringen

Het twee jaar op rij bestelling gedaan super snel en alles perfect

Grote collectie en snelle en correcte levering van bestelde goederen.

Had last minute thema kleding nodig voor een feestje. Alle zaken kunnen vinden op de website en volgens afspraak binnen 24 uur geleverd.

Snel en goed!

De bestelling kon ik gemakkelijk plaatsen en ook de track and trace werkte perfect. Bestelling was al na 2 dagen bij mij aangekomen, goede service.

Snel, goed, top!

Pietenpakken, zo snel bezorgd, keurig netjes, goed verzorgd. Vandaag besteld, morgen klaar, Topservice, echt waar!

Kledingstuk was stuk

Al paar dingen op besteld maar nu niet tevreden. Ik vond het een heel duur kleed voor de kwaliteit. De voorkant waarbij sterretjes opgenaaid waren, was er eentje helemaal los, dat heb ik zelf genaaid maar tijdens de loop van de avond gingen ook de andere los.. jammer voor de prijs van 44€ dat je zelfs geen 1 avondje geniet ervan hebt.

Super snelle levering!

De kleding is precies zoals beschreven op de site en was gewoon goed! Ik had het op zondagavond besteld en het kwam maandag al binnen, dus super snel bezorgd!!

Geweldige service en mooie producten.

Een artikel uit mijn bestelling was verlaat en daar kreeg ik een nette mail over met oplossingen erin. Eenmaal alles gekregen waren we blij verrast dat het mooie spullen zijn.

Fantastisch!

Kan niet meer beter worden

Mijn keuze was de juiste en snel geleverd!

Zocht jurk, thema Oktoberfest, voor mij maatje meer, moest hij iets langer zijn. Gevonden en besteld bij FeestwinkelXL.nl. Snel geleverd en was de juiste keuze, precies wat er op de website werd vermeld.

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over FeestwinkelXL.nl

Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België. Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!