Super snelle levering

Mooie kwaliteit en de levering was super snel. Ideaal voor een last minute verkleedsessie.

topservice

Heel correcte en vlugge levering.

TOP

Goede service, besteld en dag nadien geleverd, zoals beloofd. Maat perfect en mijn aankoop zag eruit als op de site. Ik heb mijn winkel gevonden !!

Snelle levering en is zoals op de foto

Voor oktoberfest had ik op het laatste moment een jurk nodig. Nergens op tijd te leveren behalve bij feestwinkel. Jurk ziet er super uit. Ik ben er erg blij mee.

Gewoon oke

Veel keuze. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Maatadvies.

Super leuk politie jurkje

Super snel geleverd en een leuk jurkje!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit van de jurk. Het andere item in het pakket was niet meer beschikbaar en werd tijdig gemeld, met de optie om dan de jurk toch te leveren of de bestelling volledig te schrappen.

Uitgwbreid assortiment, scherp geprijsd, snelle levering

Was op zoek naar een outfit voor een thema feest. Prima geslaagd bij Feestwinkel.nl. Eenvoudig proces om te bestellen en snelle leverIng. Aanrader.

snelle bezorging

ik vroeg wel om een pakket te wisselen deze week nog in ander kleur en kreeg geen reactie, ik weet ook niet hoe het dan loopt met verzendkosten?

Zeer snelle en correcte levering. Pakket wordt mooi ingepakt geleverd. Een aanrader voor wie last minute nog een verkleedfeestje heeft.

Top jurk!!

Ook voor grote maten een heerlijk en mooi zittende jurk.

Super snel en goed.

Super snelle levering top artikelen en goede communicatie

Order elders was plots geannuleerd! Ik moest met spoed op zoek naar andere pakken. Door de snelle en goede service van de Feestwinkel waren ze op tijd! Jullie hebben ons feestje gered, dank daarvoor!

Alles past super , snel geleverd . Geweldige outfit , kregen super veel complimentjes, men vroeg waar het vandaan kwam, heb gelijk verteld dat ik het bij jullie besteld had , en binnen 1 dag het geleverd kreeg ❤️ super voor een volgende party bestel ik weer bij jullie !!

Erg servicegericht

Het product was de volgende dag in huis!

snelle correcte levering

snelle correcte levering

Zoals gewoonlijk: goed!

Alles volgens wens binnen gekomen en ik heb er nu al plezier van. Laat Halloween maar komen.

Vlotte levering

Gemakkelijke duidelijke website Vlotte levering Artikel is zoals het word beschreven

Duidelijke website, snelle verzending en levering, goed contact met klantenservice en de kledij uitstekend van kwaliteit. Tevreden klant hier.

viel wel erg tegen gezien de prijs / kwaliteit verhouding

2 sets bakenbaarden besteld, zag er leuk uit op jullie site en we hadden ze snel nodig, € 2,50 per set was ook te overzien, daarbij kwam echter nog € 2,42 BTW en verzendkosten a € 3,95 en ook nog extra handlingkosten a € 5,= wat het totaal op € 13,95 bracht !! En wat komt er dan met de post, 2 stukjes papier met wat zwarte vacht erop, geen plakstrip of wat dan ook om de bakenaarden op je gezicht te plakken, ook geen instructie in/op de verpakking hoe te bevestigen, kijk maar wat je ermee doet !! viel echt tegen, dit product raad ik niemand aan.

Ik had een oktober feest in Duitsland en voor een avond wilde ik niet zo’n duur pak kopen, dus had dit gekocht werkt prima. Het was gewoon top. Bedankt gr Jan

duidelijk en zoals gehoopt

Veel keuze, vlotte aankoop. Item ontvangen is zoals verwacht. Top!

Super goed geholpen

Mijn bestelling kwam in gedeeltes,wat ik wist. Kreeg een mail dat er een artikel vertraging had ,werd mij netjes gevraagd of ik hierop wilde wachten,heb ik ja opgezegd. Na een paar kreeg ik weer een mail op dezelfde bestelling,dat het betreffende artikel niet meer leverbaar,vroegen mij of ik eventueel een alternatief wilde, vond ik prima. Er was wat gevonden,wat nog goedkoper was, heb netjes het verschil teruggekregen. En de volgende dag alles ontvangen. Bij nader inzien was er een artikel veel te groot, deze kon ik zonder problemen terugsturen. Heb gelijk hetzelfde artikel besteld,maar nu in de juiste maat. De medewerker die ik hiervoor aan de telefoon had heeft mij ontzettend geholpen met zowel de retour alsmede de nieuwe bestelling,echt top. Ook het nieuwe artikel,de volgende dag ontvangen. Het geld van mijn retour had ik binnen een paar dagen op mijn rekening ontvangen. Het is een aanrader om hier je feestkleding te kopen. De service is echt top, dat mag ook gezegd worden !!!!

Goed bruikbare thema kleding voor een feestje Ben er tevreden mee omdat ook de maat goed was en dus paste. Dank voor de snelle levering

Super snelle service en correct

Eerste keer besteld, maar uitstekende service. De avond ervoor besteld, andere dag in huis. Maten zijn ook correct. Je krijgt waar voor je geld. Al aanbevolen aan anderen

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over FeestwinkelXL.nl

Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België. Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!