Schattig

Super schattig voor onze dochter die verzot is op eendjes

Super bedrijf

Snelle levering en goed retour service, zeer tevreden, bedankt.

Snel

Op tijd geleverd

Top, top, top!!!!

Fantastische pakken besteld voor onze hele carnavalsgroep. ontzettend snel in huis, goed kwaliteit en perfecte prijs en kwaliteit verhouding. Wist je trouwens dat de meeste dingen de volgende dag in huis zijn. Dit is echt geweldig!!!! Zou deze website 100% adviseren en zal er zeker volgend jaar weer bestellen!

Levering top, 7,25 euro voor retour minder top.

Levering zoals verwacht, 7,25 voor retourneren is mij teveel. Ik heb geen printer dus het gemak van retourlabel bij PostNL laten printen is een must, maar kost ook weer extra. Carnavalskleding vallen altijd raar, kledingmaat is niet goed te voorspellen, dus retourneren hoort erbij. De retournosten van 7,25 euro zijn voor mij een reden niet meer te bestellen.

Goede service snelle bezorging .

Sneller levering

Mooie artikelen geleverd en snelle levering

Prima ervaring, leuk pak.

Makkelijke website zo besteld.

5 sterren

Snelle en goede levering

Mooie kwaliteit

Mooi kostuum gekocht van mimespeler. Prijs/ kwaliteit is goed

Snel geleverd, maat is (net) goed. Kwaliteit voldoende voor de prijs.

Super goede kwaliteit en snelle levering

De kwaliteit is erg goed hij ziet er prachtig uit! De levering was ook erg snel. Dus heel erg bedankt en het gaat een carnaval worden om niet te vergeten!!!

Fijne service

Product zoals omschreven, goed verpakt en snel in huis.

Hele goede en snelle service.

Ik heb 2 pakken besteld omdat ik twijfelde. De volgende dag waren ze al bezorgd en kon ik ze rustig passen. Maar wat een collectie ook waar je uit kan kiezen, voor elk feestje wat wils. Het retourneren ging ook super makkelijk.

Onverwachts heel goed bevallen

Had een après-ski feestpakket besteld voor een feestje. Vaak krijg je dan van andere sites na lange tijd een simpel, van slechte kwaliteit en vaak veel te groot of te klein pak opgestuurd. Dit keer kreeg ik de volgende dag al een pakket opgestuurd, keurig ingepakt en het pak was echt van goede kwaliteit. Paste perfect en leek bijna op mast gemaakt. Geef zelden reviews en door deze ervaring wil ik graag aangeven dat bij FeestwinkelXL je echt een snelle service krijgt en ook spullen koopt van goede kwaliteit en qua maat. Inmiddels meerdere familieleden, vrienden en collega's naar verwezen die zelfde ervaringen hebben ! Misschien wel iets duurder dan rotzooi uit China van bekende chinese sites maar service hier en kwaliteit is de hogere prijs meer dan waard. Veel complimenten al op ontvangen !

Slecht

Het pak was heel erg vies en dan ook.nog betalen voor het retour.

Goed opgelost

Snelle verzending. 1 van de 5 artikelen was niet ingepakt, maar dat is daarna prima opgelost. Hierdoor duurde het wel langer voor ik alles in huis had.

Had beter verwacht.

Bestellen en levering verliepen goed. Product is van matige kwaliteit. Pasvorm valt beetje tegen.

Geweldig!

Snelle levering, goede kwaliteit, makkelijk te retourneren. Kunnen meer webshops een voorbeeld aannemen!

Ik heb een vlinderpal besteld en heb niet zo lang moeten wachte.

Het verliep heel vlot en heel snel ook het pak is heel mooi.

Het pakketje is snel, zorgvuldig en probleemloos geleverd

Ik had bij mijn aankoop de verkeerde woonplaats aangegeven. Snel een e-mail achteraan gestuurd en de volgende ochtend kreeg ik al een vriendelijke e-mail terug met dat het is aangepast. Top service!

Makkelijk te bestellen en snel in huis

Uitstekende service

Veel keus en snel de artikelen in huis.

Snelle levering, product precies zoals op de site staat afgebeeld

Een duidelijke website met een ruim aanbod. Onze kleding was gelukkig nog op voorraad. Snelle levering, keurig ingepakt. Het product voldoet aan onze verwachting. Valt precies hetzelfde als op de foto wordt weergegeven.

geweldige klantenservice

Op vragen aan de klantenservice wordt super snel gereageerd. Pakken komen snel aan en je wordt goed op de hoogte gehouden. We hadden een foutje bij een pak, maar ook de afhandeling hiervan werd super snel en keurig gedaan. Complimenten!

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over FeestwinkelXL.nl

Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België. Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!