Zeer klantvriendelijk, goed contact

Hele snelle verzending. FeestwinkelXL hield mij goed op de hoogte van de levering van mijn pakket. Dit moest helaas retour, wat ook erg makkelijk werd gemaakt door een label wat aangemaakt kon worden via de website. Hierna ook keurig op de hoogte gebracht dat het pakket binnen was gekomen en wanneer ik het geld op de rekening terug kon verwachten.

Snelle levering super leuke kleding

We zijn klaar voor ons thema feest met oud en nieuw yes!

Prima levering en snel

Bij mijn order zat ook een onderdeel dat pas later geleverd kon worden. Er is keurig gemaild of ik erop wilde wachten ofdat ik dat onderdeel wilde annuleren. De dag erna was het geld daarvan al uitbetaald. Dat is top.

Supersnel

Enorm snelle levering in een zeer drukke periode. Prijs kwaliteit is goed.

Voor herhaling vatbaar

Snelle service, uitgebreid assortiment en ook heel belangrijk de maattabel klopt. Dat is weleens anders. Ga zo door. Ik ben heel tevreden.

Aangenaam product

Alles ging vlot, bestellen , leveren en het past perfect.

Kwaliteit viel wat tegen

Vlotte service maar kwaliteit viel wat tegen. Misschien beter aangeven wat het formaat is van de artikels.

Beter dan verwacht

Pakketje is de volgende dag al aangekomen. En het product was kwalitatiever dan ik verwacht had. Helemaal tevreden!!

Goede maat en kwaliteit

Zoon van 10 blij gemaakt met een pietenpak! Maat valt goed en kwaliteit is prima! Enige opboksende feedback is de af en aanhechting van de gouden draden aan de bovenzijde.

Uitmuntend

Snelle levering En blij met de bestelling

Zeer goede service

Mijn Ervaring is dat het een goede service is en goede kwaliteit

Prima! Snelle levering, alles duidelijk op de site.

Duidelijke site, snelle levering! Niet te duur. Helemaal leuk! Echt een aanrader!

Topservice

Vlotte levering en topservice

Super service en behandeling

Kostuum is perfect geleverd en 100% zoals beschreven op de website.

Goede communicatie, snelle levering

Leuk kostuum!

Super leuk kostuum! Exact wat ik er van verwachtte. Enkel misschien een klein beetje kort. Had misschien liever een maatje groter gehad maar dat was er niet. Maar met een shortje onder is het perfect!!

Heel tevreden

Mooie kwaliteit

Product sneller gekregen dan voorzien, dus top!

Mijn zoektocht was snel voorbij, heel snel gevonden wat we nodig hadden, en werd ook nog eens sneller geleverd dan voorzien. Dus wij heel tevreden. Ook het invullen van de gegevens was snel gedaan. Top de feestwinkel XL!! Geef ik ook graag door aan vrienden en kennissen!

Zeer fijne webwinkel en snelle levering!

Super goede kwaliteit, zeer netjes verpakt. Kleding is precies zoals de omschrijving. Ik raad het iedereen aan.

Groot assortiment en overzichtelijke website

Prettige website, mooi assortiment, snelle levering. Kortom helemaal.top

Mooi gemaakt, wel echt een verkleedpak, geen sierlijk kerstjurkje

Mooi afgewerkt kerst elvenjurkje. Degelijk gemaakt. Warme stof. Het riempje is wel simpel, valt strak en one size: small en medium hadden hetzelfde riempje. Wel echt een verkleedpakje; niet het jurkje die je ook nog tijdens de kerstreceptie aandoet … De gestreepte panty is one size maar valt erg klein. Als een maat S.

Snelle levering en goede kwaliteit

Kleding is snel geleverd en is van goede kwaliteit

Veel te duur voor wat het is

Kwaliteit van de kleding is niet in verhouding met de gevraagde prijs

Het bestellen op de site ging heel makkelijk. Alles was goed te vinden. De dag voor de levering kreeg ik een melding dat er een artikel niet beschikbaar was en daarbij een lijstje met optie hoe het op te lossen. Dit is erg netjes, dat je zelf kan kiezen hoe je het wilt. Alles is uiteindelijk netjes geleverd. We hadden de kostuums goed uitgekozen echter bleek mijn kostuum veel en dan echt veel te klein. Mijn zoon van 10 paste het precies goed. Dezelfde avond een nieuwe besteld en deze was netjes de volgende dag in huis. Kwaliteit-prijs verhouding is goed.

Veel keuze, snelle levering.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW