Super service Werd sneller bezorgd als verwacht
Goed materiaal
Heel mooi en dergelijke afwerking en goede stof…
Duidelijke communicatie over levering en levertijd.
Mijn vriend als piloot en ik als stewardess! Carnavalskleding gescoord. Allebei de pakjes zitten perfect. Het was snel binnen. Dik tevreden!
Fantastisch snel geleverd! Goede formaat doos, waardoor geen onnodig karton wordt verspild.
Ik had 2 pakjes gekost . 1 was te klein
Beste Daniella, Wij vinden het erg vervelend dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad met het artikel dat je hebt besteld. Dit is niet wat je van ons mag verwachten. Als het goed is heeft een van mijn collega's contact met je opgenomen om samen tot een passende oplossing te komen. Hopelijk hebben we het zo toch goed kunnen maken. Mocht je verder nog vragen hebben dan hoor ik het graag! Met feestelijke groet, Mark Feestwinkel XL
Goede service en snel verzonden. Goede kwaliteit!
Het product (een waarzegster bol) werd super snel en keurig verpakt ingeleverd. Blij met het product, zoals beschreven!
Makkelijk zoeken en bestellen. Goede kwaliteit kleren.
Snel geleverd, met de pakjes gaan we wel plezier beleven.
Heel veel keuze, correcte levering, alles zoals beloofd netjes en op tijd geleverd. Een aan te raden site om er een geslaagd feestje van te maken!
Snelle levering en fijn contact met de klantenservice. Dus erg tevreden.
Snelle levering en bestelling inorde
Carnavalsoutfit voor dochter besteld. Zeer snelle levering, zelfs 1 dag eerder dan verwacht! Artikel zoals op website. Aanrader!
Handig platform om te bestellen - correcte levering op tijd
Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij FeestwinkelXL. Overzichtelijke website, makkelijk besteld en supersnel geleverd. Laatste keer bestelde ik op zondag en zou het dinsdag bezorgd worden. Maar op maandag ontving ik de bestelling al. Top hoor!
De levering kwam snel toe. Producten zijn zoals omschreven. Goede prijs.
Het was een zeer snelle levering. Volgende dag al in huis en betalen ging gemakkelijk.
Alles goed verlopen. De Nerdbril die overigens niet duur was, was op het glas/plexiglas geheel beschadigd. Kan gebeuren maar wilde het toch even gemeld hebben. Uiteindelijk helemaal goed opgelost ! Heel netjes.
Beste Robert, Wij vinden het erg vervelend dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad met het artikel dat je hebt besteld. Dit is niet wat je van ons mag verwachten. Als het goed is heeft een van mijn collega's contact met je opgenomen om samen tot een passende oplossing te komen. Hopelijk hebben we het zo toch goed kunnen maken. Mocht je verder nog vragen hebben dan hoor ik het graag! Met feestelijke groet, Mark Feestwinkel XL
Original anmeldelse
Snel geleverd en goede pasvorm. We hebben ons goed geamuseerd.
Dit was de eerste keer dat ik een bestelling deed bij FeestwinkelXL. Maar wat een top-webshop! Mooie kortingen, uitgebreid assortiment en zeer snelle levering!
Perfect product snelle service
Ok, maar niet super, omdat we een attribuut missen.
Goede klantenservise en contact!
Beste Marijn, Wij vinden het erg vervelend dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad met het artikel dat je hebt besteld. Dit is niet wat je van ons mag verwachten. Als het goed is heeft een van mijn collega's contact met je opgenomen om samen tot een passende oplossing te komen. Hopelijk hebben we het zo toch goed kunnen maken. Mocht je verder nog vragen hebben dan hoor ik het graag! Met feestelijke groet, Mark Feestwinkel XL
Original anmeldelse
Ik heb een wit pakje besteld, is wel goed aangekomen alleen zit er op meerdere plekken smeer
8 Savannahweg
Utrecht 3542AW