Filter

Duidelijk en eerlijk

Mijn ervaring is dat de website duiidelijke communicatie geeft en dat je na de bestelling per e-mail goed op de hoogte wordt gehouden.

Makkelijk bestellen en snelle verzending

Ik had twee items besteld. Bestellen ging makkelijk. Bij bestellen werd duidelijk aangegeven wat de leverdatum van elk artikel is. Het leek op twee aparte leveringen, maar beide items kwamen toch in 1 doos op het eerste leverdatum aan! Zeer content. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling, maar niet met tig mailtjes. Heel prettig!

Geweldig!

's avonds besteld, de volgende middag in huis. Leuke kostuums, onze kinderen (12 en 14) hebben een leuk schoolfeest gehad. (Thema: animatie) Alle mensen wisten gelijk dat ze Wednesday Addams en Charlie Chaplin waren. Zeker voor herhaling vatbaar.

Snel en fijne communicatie

Besteld en eerder geleverd dan aangegeven. En dat in de kerstdrukte

Mooi kledingstuk en precies wat ik zocht

Past goed en prima kwaliteit

Sneller dan verwacht!

Bestelde product voldoet volledig aan de verwachtingen en, in tegenstelling tot een aantal reviews, niet veel te laat bezorg maar zelfs een dag eerder dan aangegeven ! En dat zelfs met de drukte van de kerstdagen. 2x een dikke 10 dus (of 2x vijf sterren) !

topservice

leuke pakjes en snel geleverd

Snelle levering van goede kwaliteit

Het bestelde eerst snel en netjes geleverd. De kleding is van goede kwaliteit en op het feest kreeg ik complimenten hierover.

Professioneel snelle service

Goede site en professionele afhandeling van de bestelde artikels. Met ook zeker een snelle service

Top service!

De belofte vandaag besteld morgen geleverd komen ze na! Dankjewel...

Goed snel

Ik had snel een vervangend pak nodig. Zoals beloofd de volgende daag in huis. Top service

Leuke dingen gevonden en ongelooflijke snelle levering. Top!

Gisteren besteld vandaag in huis

Top producten snel geleverd en geen 100den euros kwijt!

Snel en goed

Super snel en goed verpakt, volgende dag binnen.

Super snelle levering

Overzichtelijke site

Goed verkleed maar geen one size fit all.

De kwaliteit van de kleding is voor deze prijs zeker goed genoeg. Maar one size fit all is niet correct.

Snelle levering keurig verpakt, heb inmiddels al een tweede pak besteld

Wat een fantastische service!!

Ik had iets besteld en tot mijn verbazing was het de andere dag al binnen. Keurig ingepakt ,heel netjes verzorgd. Klasse hoor!,!

super

Ik heb verschillende spullen besteld. Alles netjes verpakt en mooi op tijd geleverd. Zeer tevreden

Snelle levering, mooi verpakt, super kwaliteit, baard zet hem heel mopi open, de haren zijn kambaar,mooie structuur

Zeer geslaagd

Het viel niet mee om voor een groep Can Can dansende mannen voor onze optocht een jurk te vinden maar bij FeestwinkelXL zijn we gelukkig goed geslaagd!!!!

Goede en duidelijke commumicatie

Er wordt voortijdig en heel duidelijk gecommuniceerd! Site is duidelijk en overzichtelijk!

Snel en gemakkelijk

Ik had een outfit nodig kortdags voor mijn dochter. Deze was eenvoudig te bestellen en snel aangekomen. De opvolging via mail was duidelijk.

Ruime keus, prima prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

Blij verrast met de ruime keuze. De prijzen zijn in verhouding en ik had het pakje binnen 2 dagen al thuis.

Toelevering

Het bestellen was simpel en snel. De levering was zo mogelijk nog sneller. Bestellen is voor herhaling vatbaar!!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW