Filter

Snel geleverd,en helemaal voldaan aan mijn verwachting. Top

Super snelle levering

Fijne website, overzichtelijk. Super snelle levering!

leuke outfits

Snel gevonden hetgeen ik voor een thema avons nodig heb. Verder is het snel geleverd en netjes ingepakt.

Heel erg meedenkend!

Het bestellen ging simpel, echter had ik me in de maten vergist. Ik had een aardig grote bestelling dus maar gebeld. Heel vriendelijk geholpen en de maten werden handmatig overgezet. Inmiddels ruim op tijd binnen. Top!

Kek goed !

Super! Snelle levering, duidelijk website met veel keuze en product zoals omschreven

Als Evie carnaval vieren!

Snel bezorgt, mijn dochter vindt het helemaal geweldig!

Snel en netjes bezorgd

We zijn erg tevreden met ons nieuwe carnavals outfit

Heel erg goed!

Eerste pak dat ik besteld was de rits van kapot. Dit pak teruggestuurd en het geld snel teruggekregen. Daarna een nieuwe besteld en deze de volgende dag al binnengekregen. Erg blij mee.

Was top!

Ik had een geweldig pak nodig maar zonder inspiratie. Keek op de site en biemerdeboembam. Daar stond het pak ik wat ik graag wilde. Zo betaald en een dag later lag hij op de mat. Top dit!

Geweldige service!

Wat een geweldige eerste ervaring heb ik met www.feestwinkelxl.nl mogen beleven! ‘s-Avonds laat een bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis! Door het grote en diverse assortiment ga ik uniek verkleed de Carnaval tegemoet!

Foto en titel zijn misleidend

Volgens foto en titel ging het om een heel pakje. In werkelijkheid hebben wij bijna €20,- betaald voor alleen een simpel tutu rokje wat snel kapot gaat doordat het goedkope troep is. Verzendkosten heen en terug zijn ook nog eens voor eigen kosten waardoor het terugsturen onmogelijk wordt gemaakt door de kosten. Klantvriendelijk zijn ze ook zeker niet!

Hele goede communicatie.

De communicatie met dit bedrijf was heel goed. Ze gaven duidelijk aan wanneer het product binnenkwam en toen ik het terugstuurde gaven ze duidelijk aan dat ze het bedrag gingen storten.

Super vlugge levering!

Besteld, volgende dag geleverd. kwaliteit/prijs verhouding prima!!

Snelle levering en goed product

We hadden deze bestelling in 1 dag binnen. Het product is zoals omschreven op website. We gaan hier zeker vaker bestellen!

Snelle service en product zoals afbeelding.

Snelle levering en goed verpakt

Product was binnen een dag in huis en was in een prima verpakking geleverd

Super snel geleverd er stond bij 2 dagen levering en de smink 1 dag en was blij dat alles tegelijk kwam in 1 pakket en kreeg netjes de avond ervoor een track en trace code

In een woord TOP!

Snelle service, makkelijk te bestellen en je krijgt wat je besteld hebt!

Geweldige service, klantvriendelijk. Echt een aanrader!

De koop en het afhandelen IIS goed en vlug zeer tevreden

snel verzonden

kwaliteit iets minder

Erg fijne site om een leuke outfit te scoren. Het verbaasde mij, hoe goed van kwaliteit de kledingstukken waren met betrekking tot de lage prijzen. Super snelle levering, een dikke 10!

heel goed

duidelijke wesbite heel tevreden over de kwaliteit van de kostuums snelle levering heb deze site aanbevolen aan mede carnavalisten

De ene dag savonds besteld en de volgende dag al in huis. Hele snelle levering en ook precies zoals omschreven.

Super snelle levering van een mooi Barbie cowboy pak! Goede pasvorm.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW